Marija i Milan Popović: Kratki flert sa porocima


Iako se u ishrani rukovodi savetima nutricionista i izbegava u širokom luku “četiri bele smrti”, bračni par voditelja RTS-a Marija i Milan Popović daje sebi oduška uz pokoju šoljicu kafe i kriglu piva

Bračnom paru Popović, Mariji (34), urednici i voditeljki “RTS ordinacije”, i njenom suprugu Milanu (39), voditelju serijala “60 najlepših narodnih pesama” na RTS-u, ishrana je oduvek bila važna, posebno otkad su postali roditelji Sofije, kojoj je sada deset godina. Marija se, otkako je počela da radi emisiju posvećenu zdravlju, trudi da i kod kuće kuva zdravo, mada priznaje da se ni ona ni suprug toga ne pridržavaju slepo, od jutra do mraka.

Imamo dane kad se opuštamo i uživamo u pljeskavicama, pomfritu i drugoj nezdravoj hrani, ali uglavnom su nam na meniju zdrave namirnice. Supe i čorbe su obavezne, kao i riba, koju jedemo bar jednom nedeljno. Mnoga jela pripremam sa heljdinim, speltinim i brašnom od prosa. Beli šećer zaobilazimo u širokom luku, umesto njega koristim kososov, brezin ili steviju. Nismo baš fanatici, ali nam je vrlo važno da što više izbegavamo nezdrave stvari, zbog Sofije – iskrena je Marija.

Milan je, i pre nego što je njegova supruga počela da se bavi zdravstvenim temama, bio primoran da izuči koje namirnice međusobno mogu da se kombinuju.

PAGE    1   /   2   /   3   /   4
Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi