Mala tajna kako da postanete veliki majstor u kuhinji


Da li ste ljubitelj tradicionalne, domaće kuhinje? Ili možda uživate u laganim jelima mediteranskih aroma? Ili volite da isprobavate specijalitete sa različitih svetskih trpeza? Bez obzira na to kojem tipu gurmana pripadate, imamo za vas praktičan savet koji će – bez ikakvog preterivanja – svako vaše jelo podići na viši nivo.

Kako su najbolji saveti najčešće oni najjednostavniji, naš glasi:

Koristite začine!

Oni će svaki obrok pretvoriti u pravi gastronomski doživljaj koji zavodi čulo ukusa i mirisa. Da, mislimo čak i na “najobičniju” pečenu piletinu sa krompirom, činijicu zelene salate, kajganu, potaž od povrća… Začini će svakom jelu podariti željeni mejkover.

I zapamtite još jednu stvar. Začini imaju i drugu, veoma važnu ulogu. Oni su prava riznica korisnih nutrijenata: antioksidanasa, minerala i vitamina. Dakle, jedan prstohvat doneće vam i više uživanja u hrani i bolje zdravlje!

Naš kulinarski adut, s kojim je kuvanje lako, kreativno i zabavno, svakako je nova Vegeta Natur. Zašto smo odabrali baš Vegeta Natur mešavine začina? Evo odgovora… 

Po receptu majke prirode

Raspitali smo se šta je to što proizvodi Vegeta Natur sadrže, a šta ne sadrže i, pored predivne arome i praktičnosti upotrebe, to je ono što nas je potpuno osvojilo.

Vegeta Natur sadrži:

  • prirodne sastojke – suncem okupano povrće i pažljivo odabrane začine. Prepoznatljiv ukus kvaliteta i prirodnosti donosi morska so s ostrva Paga, kurkuma koja je zaslužna za zlatnu boju, ljupčac koji pruža miris kao iz vrta te drugi birani sastojci.

Vegeta Natur ne sadrži:

  • nepoželjne sastojake, poput pojačivača ukusa, veštačkih boja i konzervansa. A i to je ono što nam je veoma važno kada biramo namirnice koje će ući u našu kuhinju.

Za sve ukuse

Širokom paletom proizvoda Vegeta Natur nudi rešenje za svaku kulinarsku avanturu.

Glavni junak ove priče svakako je Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima koji u svojih 150 g sadrži 480 g svežeg povrća te je bez pojačivača ukusa, aditiva, veštačkih boja ili aroma (fotografija gore levo).

Za one koji znaju što tačno znaju šta žele u kuhinji i kako to pripremiti, tu su Vegeta Natur specijalni dodaci jelima koji olakšavaju i pojednostavljuju pripremu svakog jela – od hrskavih krompira, zapečenog povrća, zlatne piletine sve do salate i riba. Kao i ostatak Natur porodice, i oni su napravljeni u kombinaciji čiste prirode i sadrže samo povrće i začine.

I na kraju, ali nikako manje vredne, tu su Vegeta Natur kocke kao potpuni novitet na tržištu. Uz odabrano povrće i začine, dodatno su obogaćene morskom solju i maslinovim uljem, a svakom jelu pružaju onaj nezaboravan domaći ukus. Kako god kocka pala, jelu će odgovarati!

Autor: gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi