Ivona Pantelić: Put do muškog srca vodi preko musake

Iako partnere nije osvajala isključivo kulinarskim umećem, specijalitetu od jagnjeće džigerice voditeljke RTS-a Ivone Pantelić niko nije odoleo, već su svi koji su ga probali želeli još

Otkad je otkrila kiku jabuke, novinarka i voditeljka RTS-a Ivona Pantelić (50) svakog jutra jede po jednu. Njom i kafom sa organskim mlekom počinje radni dan, a kad je pre podne kod kuće, doručak pojača miksom ceđenih sokova sa đumbirom, malo meda i limuna.


– Ponekad uzmem sir i losos sa hlebom, ali kupujem samo određene vrste, važno mi je da bude hrskav, svež i ukusan. Desi se da jabuku pojedem i uveče, iako znam da to nije dobro. Toliko mi prijaju kiku jabuke da njih prvo pakujem u kofer kad idem negde na put, jer ih nema baš svuda.

Prošle godine Ivona se suočila s kancerom dojke, i mada nije na specijalnom režimu ishrane, neke navike je promenila.

– Primetila sam da mi šećer i alkohol ne prijaju, uvek sam umorna posle njih i zato sam sam ih izbacila, a ni crveno meso ne konzumiram preterano. Ranije sam pila kafu na prazan stomak, bez jabuke, a sad umutim nes sa organskim mlekom, i to su jedine promene koje sam primenila zbog zdravlja. Naravno, ne idem u krajnosti i na rođendanima ne propuštam torte.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Jelena Jovanov, Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi