Imam kad – 25. sat!


Da li i vama nedostaje taj jedan, 25. sat u danu, koji biste mogli da posvetite samo sebi? Znamo da je odgovor DA! Nema više izgovora “nemam kad“, jer  sada postoji  25. sat, veliki Doncafé Moment benefit program, čiji je cilj da vas inspiriše da se vaša rutina promeni.

Kako? Lako. Stavite džezvu na ringlu i dok čekate da voda provri, uzmite svoj mobilni telefon i registrujte se na sajtu www.25sat.rs, jer svakog ljubitelja Doncafé Moment kafe od 200g očekuje poklon.

Jednostavno je! Kodovi + Momenti = POKLONI

Kupite Doncafé Moment 200g , pronađite KOD unutar pakovanja i unesite ga u polje UNESI KOD na ličnom profilu. Kodovi se pretvaraju u Momente (jedno pakovanje vredi 100 Momenata), a kada ih sakupite dovoljno, možete da ih zamenite za neki od sjajnih poklona koji će vam pomoći da ispunite svoj 25.sat baš onim što želite.

Čekaju vas karte za filmove, ZOO vrt, karting, a možete i da pohađate čas šminkanja. Za ljubitelje fitnesa, tu je Fit pass, a za ljubitelje izleta u prirodu, tu su rančevi, termosi i unikatne majice. Očekuje vas i vaučer za porodični ručak za 4 osobe sa dostavom na željenu adresu, ali i unikatna kolekcija šoljica i tanjirića sa stihovima i posvetom Sergeja Ćetkovića – “Doncafé & Sergej Ćetković”!

Zato posetite sajt www.25.sat.rs i zaželite želju.

Autor: gloria.rs
Foto: guliver/thinkstock
Podelite sa prijateljima:
Tagovi