Gastro avanture grupe Bella Technika: Recepti za sirovi zen


ESPRESO U TIŠINI

Premda ju je napravio sa željom da u njoj boravi često, da tamo provodi inspirativne trenutke, u Bambijevoj kuhinji najmanje uživa on. Ali ostalim članovima benda u njoj je veoma ugodno.

– U njegovoj kuhinji uglavnom pravimo espreso. Onda, pre probe ili u pauzi, sednemo na neku od udobih stolica, pijemo kafu i promišljamo. Ili je ispijamo u tišini. Tamo je uvek dobra atmosfera – ističe Katarina.

Uprkos uvreženom mišljenju da muzičari i glumci na sceni piju sve sem vode, sa Bellom Technikom je drugačije. Na nastupu ponajmanje brinu o piću.

– Za vreme koncerta ne jedemo i ne pijemo – jasan je Miki. – Nastupi zahtevaju mnogo tehničkih stvari koje treba obaviti između pesama, pa nemamo vremena ni za šta drugo. Ja nikad ne pijem na sceni. Voda stoji pored mene za svaki slučaj, ali ne mogu da se setim kad sam je poslednji put popio na koncertu.

Jednoglasno se slažu u tome da bi, kad bi mogli da biraju, njihov poslednji obrok bila riba.

– I to određena. Grilovani red snaper – naglašava pevačica, a Bojan bi svoje poslednje jelo verovatno ulovio:

– Pecam sa sinom, i to vrlo loše, ne zna se ko je gori od nas dvojice. Ali volimo to. Uglavnom pecamo kad smo zajedno na odmoru. Na moru, sa obale hvatamo male ribe koje plivaju blizu, pa ih posle spremamo. Bude zanimljivo.

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić
Foto: Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi