Bez njega ne počinje dan: Megan Markl otkrila sastojke svog omiljenog smutija

Zdravlje je vojvotkinji od Saseksa na prvom mestu…

 

Vojvotkinja od Saseksa poznata je po svojoj zdravoj ishrani koju kombinuje sa teninzima joge i dugim šetnjama sa suprugom, princom Harijem i njihovim detetom, Arčijem. Nekadašnja glumica je takođe velika obožavateljka smutija kojim započinje svaki dan radi jačanja sopstvenog imuniteta.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ona je u jednom intervjuu 2015. godine otkrila šta od sastojaka sadrži njen omiljeni voćni napitak.

– Svakog jutra pijem vanila šejk sa borovnicama, acai bobicama, manuka medom i pčelinjim polenom – rekla je Megan Markl tada.

U istom intervjuu je otkrila i da je prošlo dosta godina od kad ne konzumira brzu hranu, kao i da je vrlo jednostavno zamenila slatkiše zdravijim alternativama. Megan je takođe priznala da pored zdrave ishrane konzumira i suplemente uz pomoć kojih održava svoj imuni sistem na zavidnom nivou.

– Magnezijum, vitamin B-12, multivitamin i regulator kortizola uzimam pre spavanja. Ašvaganda se isto povremeno nađe u ovom miksu- bila je iskrena Marklova.

Uz pomoć magnezijuma supruga princa Harija smiruje nerve i mišiče, a povoljan uticaj ima i na migrene s kojima se Megan suočava. Zdravlje kože i visok nivo energije vojvotkinja uspeva da održi uz vitamin B12, dok joj indijska biljka ašvaganda pomaže u održavanju unutrašnjeg mira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Megan Markl je takođe otkrila da je najjednostavniji način da održite svoje zdravlje pažljivo biranje okoline i prijatelja.

– Okružite se ljudima koji žive zdravo i videćete da i sami počinjete sa praćenjem njihovog primera – zaključila je Megan.

Autor: Gloria.rs
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi