Kristina Perić: Kako uklopiti maminu trpezu i Victoria’s Secret

Autor:

25.07.2021 22:30

Foto:

Foto:

Jedinoj srpskoj manekenki koja ima ugovor sa Victoria’s Secretom Kristini Perić prija dolazak u rodni Beograd kad na maminoj i bakinoj trpezi uživa u mesu i nacionalnim specijalitetima, dok u Los Anđelesu, gde živi i radi, upražnjava veganski način ishrane



Manekenka Kristina Perić (25), prva i jedina iz naše zemlje koja je potpisala ugovor sa kućomVictoria’s Secret, životom koji vodi negira stereotipe da devojke sa modnih pista gladuju. U Los Anđelesu, gde živi i radi, bira vegansku hranu, u Srbiji ne može da izbegne kalorično, mesno i začinjeno, a njena težina se ne menja od tinejdžerskog doba.

Pročitajte i Prelepa srpska manekenka Kristina Perić - Anđeo u gradu anđela

Jakov Simović/Gloria

 

Kada je u Srbiji, dešava se da pretera s hranom, dok u Americi vodi računa. Tamo jela sprema samo sa malo soli.

- Ne radim to zbog dijete već zato što mi se tako sviđa. Volim da osetim ukus povrća, a ne da ga pomešam sa raznim dodacima u kojima se on izgubi. Rado kuvam i kačamak sa vrlo malo jogurta. Meso jedem samo u Srbiji, ne samo zato što je kvalitetnije nego i zbog toga što ga u jela stavljaju moja mama i baka. One kuvaju po domaćim receptima i teško je odupreti im se. U Americi meso ne kozumiram jer je puno hormona. Zanimljivo je da se svima sviđa grašak na moj način, što znači baren sa malo soli. Hvale ljudi i mog lososa iz rerne sa maslinovim uljem, ruzmarinom i belim lukom, u foliji. Gotov je za dvadeset minuta. Kao prilog stavim šparglu ili pire krompir. To često pravim kada sam u Los Anđelesu.

Lično se uverila da hrana utiče na izgled kože i kose.

- Mi smo ono što jedemo. Svaki put kada uzmem bilo šta mlečno ili čokoladu, pojavi mi se bubuljica. Kuburila sam sa kožom sve dok nisam promenila ishranu. Ranije sam pila jako malo vode i koža i kosa su mi bili suvi. Od kada je unosim dovoljno, nemam tih problema. Ne izbegavam čokoladu već se trudim da pravim balans. Ako ima čokolade, mora da bude i dosta vode, salate i voća, i onda taj slatkiš ne ostavlja posledice na kožu. Ne koristim preparate za negu iz domaće radinosti. Probala sam jednom masku za lice od meda i cimeta, ali to mojoj koži ne prija i odustala sam. Verujem da hrana ima uticaj na kožu samo kada se jede. Na kosu jedino volim da stavim kokosovo ulje.

Pročitajte i Romantično venčanje u srcu Beograda - Udala se Kristina Perić (foto/video)

Jakov Simović/Gloria

 

Odgovara joj da ima samo dva obroka dnevno, a kada se u Kaliforniji zaželi domaće hrane, skokne do obližnje radnjice gde se prodaju najtraženije srpske delicije i brendovi.

- Dan započinjem toplom vodom sa limunom i đumbirom. Kafu ne pijem jer mi na prija. Alkohol popijem ponekad. Ako doručkujem, to je nešto lagano poput ovsenih pahuljica, voćnog jogurta i akai činijica, odnosno kaša ili smutija koji u sebi sadrže akai bobice, sveže ili u prahu, koje imaju izuzetna nutritivna svojstva. Ne bih mogla da doručkujem nešto jako poput prženih jaja. Dovoljna su mi dva obroka, obično ručak i večera, s tim da se ne držim pravila da poslednji obrok ne sme da bude kasno. Ne jedem previše i to mi ne predstavlja problem. Iz Srbije mi najviše nedostaje domaće voće i povrće, posebno paradajz i lubenica. Tamo oni nemaju lep ukus kao ovde, čak ni kada kupite organski gajene. Lubenica nema ni miris ni slatkoću kao naša. Blizu stana gde živim ima jedna radnja gde mogu da se kupe razni proizvodi iz Srbije, među njima i ajvar, kore za pitu i naši popularni industrijski slatkiši. Postoje takve prodavnice u skoro svim gradovima jer je dosta naših ljudi u Americi. Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading