TUGA NE PRESTAJE

Bez tebe je život pretežak: Milica Milša plače svakog dana

Autor:

02.07.2021 15:00

Foto:

Foto:

Glumica Milica Milša seća se svog prijatelja koji je na današnji dan pre godinu dana izgubio bitku sa korona vurusom



Glumica Milica Milša je prošle godine zajedno sa suprugom, scenaristom Žarkom Jokanovićem preležala korona virus. Dok je glumica zarazu podnela lakše, njen suprug se teže izborio sa virusom.

Pročitaj Milica Milša nakon strepnje za suprugom: Korona je bukvalno ruski rulet

Među više od sedam hiljadama žrtava koje je covid-19 odneo u našoj zemlji je i veliki prijatelj porodičnog para Milša-Jokanović, koga ne zaboravljaju.

To svedeoči i današnji Miličin posta na instagramu, gde je priznala da još uvek plače za prijateljem, dr Milanom Mileusnićem.

 

- Godinu dana je prošlo dragi moj Dr, godinu dana svaki dan mislim na tebe i plačem i ne verujem da je ovo istina. Bez tebe je život pretežak, ti si iako mlađi od mene bio moj stariji brat, moj oslonac i sigurnost...Ti si mogao i umeo sve i bio tu za sve nas... Znaj divni moj kume da smo i mi tu za tvoje i naše Danu i Vanju. Mi smo porodica bili i bićemo zauvek. Spavaj mirno dobri moj, znam da nas čuvaš i dalje. Dr Milan Mileusnić 1970–2020 - napisala je zvezda TV serije “Igra sudbine”, uz fotografiju sa dr Mileusnićem koji je preminuo od poslednica zaraze korona virusom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading