Recept Marine Ćosić koji ćete obožavati! (foto)

Autor:

15.04.2021 17:20

Foto:

Foto:

Marina Ćosić kuvanje je oduvek gledala kao zabavu, a ne obavezu, a otkako je postala majka, slobodno vreme koristi i kako bi obradovala sebe ali i svoju porodicu neverovatnim i ukusnim jelima.



Mnoge žene nakon porođaja imaju poteškoće da svoju liniju vrate u pređašnje stanje. Glumica Marina Ćosić nedavno se porodila, a kako bi pomogla ostalim pripadnicama nežnijeg pola u postizanju željene kilaže kad-kad sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli recept za zdravo ali i ukusno jelo.

Ono što je najbitnije, sastojke za ukusne recepte koje Marina deli sa svojim pratiocima svi imamo u kuhinji, a način pripreme je vrlo lak, te prilagođen za novopečene majke, koje određeno vreme ipak moraju da posevete bebama.

Pročitajte i Marina Ćosić uživa u majčinstvu, ali zbog ovoga ima ogromnih problema!

Instagram screenshot @marinacosic

 

- Dakle, izmišljen recept skroz. I to zato što mi se pio jogurt koji gledam svaki dan u frižideru, a kao neću da ga pijem. Jogurt možete ponekad. Bolje kefir jer jogurt ima skrivene šećere i ugljene hidrate da bi bio gust - počela je Marina, te u nastavku objasnila šta je potrebno od sastojaka:

- Tri jajeta

- Tri kašike lanenog brašna

- Malo jogurta

- So

Način pripreme:

- Umititi jaja, pa dodati brašno. Ako je pregusto dodati jogurta, a ako nije dodati još malo brašna, a onda jogurt - objašnjava glumica, te nastavlja:

- Dobro zagrejati tiganj, dodati malo kokosovog ulja, ili nekog drugog koje se dobro zagreva. Dodati dve kašike prethodno umešane smese i smanjiti vatru kako ne bi pregorele. Poklopiti tiganj i peći s druge strane dok ne bude gotovo.

- Punjenje pice je proizvoljno - zaključila je Marina Ćosić.

Instagram screenshot @marinacosic

 

 

Komentari. (0)

Loading