Gordon Remzi neumesno pravda svoje cene: Ako nemate da platite, onda ste sirotinja!

Autor:

23.12.2020 15:29

Foto:

Foto:



Proslavljeni kuvar i TV zvezda Gordon Remzi nedavno se našao u centru pažnje zbog izmena koje je napravio na meniju svog luksuznog restorana u Londonu. 'Engleski doručak' kako je Remzi odlučio da nazove svoj poslednji dodatak meniju podigao je dosta prašine, ne zbog svog kvaliteta već ogromne razlike u veličini porcije i cene koja je, malo je reći ogromna.

Naime, da bi ste uživali u čarima 'Engleskog doručka' potrebno je da izdvojite 19 funti, što je negde oko 2500 dinara. Poslednjih nekoliko meseci slavni kuvar trpeo je velike kritike, a sada je konačno odlučio da se oglasi povodom, te je poslao oštru poruku.

Pročitajte i Gordon Remzi ne krije sreću: Stiže peti naslednik (video)

Gordon Remzi, Foto: Ethan Miller/Getty Images for Vegas Uncork’d by Bon Appétit

Gordon Remzi pomalo tvrdoglavo saopštio je javnosti da nema nameru bilo šta da menja, kao i da bi taj doručak izabrao kao svoj poslednji obrok.

- Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bih ga pojeo na poslednjoj večeri. Ovo je pravi Engleski doručak pojačan zapečenim pasuljem - rekao je on, te je prokomentarisao kritike na račun ogromne cene:

- Znate šta? Ako vas brine cena, onda ste sirotinja i ne možete da ga priuštite sebi - zaključio je on vidno revoltiran.

Kontraverzni doručak u Remzijevom restoranu sastoji se iz dva jaja, kobasice, pečurke, grilovanog paradajza, malo slanine i zapečenog paradajza.

Sve su češći komentari razočaranih ljudi širom Velike Britanije koji ne mogu da shvate čime ovakva porcija opravdava svoju cenu, međutim Remzi je čvrst u svojim namerama, te svakoga ko se ne slaže s  njim ima poseban naziv.

Šta vi mislite, da li su cena i veličina porcije skladne ili je proslavljeni kuvar ovog puta ipak preterao?