Kuvanje znači usavršavanje: recepata, veština ali i kuhinjskih uređaja koje svakodnevno koristite u vašoj kuhinji. Ploče za kuvanje centralni su element svake kuhinje i stoga je u okviru nove Generacije 7000 ugradnih uređaja kompanije Miele posebna pažnja posvećena upravo unapređenju inovativnih i intuitivnih funkcija ovih uređaja.

Na nove Miele indukcione ploče Generacije 7000 moguće je staviti do šest šerpi i tiganja i premeštati ih bilo gde na ploči od keramičkog stakla. Bez obzira gde pomerite šerpu zadržaće se njeno podešavanje toplote. Ovo donosi više slobode i fleksibilnosti prilikom pripreme više jela istovremeno. Osim toga, ploča prepoznaje veličinu dna šerpe i samo tu oblast snabdeva energijom, što omogućava brzu pripremu jela, ali i uštedu energije.

Stop&Go funkcija postaraće se da ništa ne zagori. Zahvaljujući njoj sve zone kuvanja mogu se smanjiti na nivo snage jedan, što je izuzetno praktično ukoliko na kratko morate da odete do prodavnice ili dočekate goste. Miele indukcione ploče donose i mogućnost održavanja toplote. Dno posude se podešava na idealnu temperaturu i inteligentno se prati, tako da obrok ostaje topao, a pritom se ne može desiti da zagori.

Miele indukcione ploče dostupne su u više dimenzija kako bi zadovoljile potrebe domaćinstva i uklopile se u dizajn svakog doma.