Inovativne funkcije Miele rerni Generacije 7000

Autor:

26.12.2019 13:52

Foto:

Foto:



Inovativnim funkcijama Miele ugradnih rerna Generacije 7000, pripremićete savršeno sočno jelo bez mnogo muke

U okviru nove Generacije 7000 ugradnih uređaja nemačkog premijum brenda Miele predstavljeno je nekoliko veoma praktičnih funkcija rerni, koje kuvanje čine jednostavnim, a hranu savršeno termički obrađenom. Tako zahvaljujući inovativnim funkcijama ovih uređaja obroci više nikada neće biti prekuvani, već savršeno sočni i pripremljeni bez mnogo muke.

Klimatsko pečenje

Za bolje rezultate prženja i pečenja možete isprobati opciju klimatskog pečenja, odnosno pečenja uz dodatnu paru. Ovaj način rada koristi se za pripremu hleba i peciva, kao i za pripremu ribe i mesa. Uz ovaj program meso postaje mekano i sočno iznutra, uz ukusnu koricu spolja, baš kao i peciva, koja dobijaju savršeno pozlaćenu koricu.

TasteControl - prva opcija na svetu koja sprečava prekuvavanje hrane

Prekuvane i prepečene namirnice su stvar prošlosti zahvaljujući jedinstvenoj TasteControl funkciji. Na kraju ciklusa pečenja vrata rerne se automatski otvaraju i kabinet rerne se hladi. Preostala temperatura se može podesiti tako da hrana ostane topla.

MotionReact

Intuitivno rukovanje je dodatno podržano opcijom MotionReact. Zahvaljujući ovoj opciji Miele uređaji, detektujući prisustvo korisnika i izvršavaju određene aktivnosti. Uključivanje osvetljenja rerne, kako biste proverili šta se u njoj krčka ili deaktiviranje melodije zvona na kraju programa od sada su automatski.

Jedinstveni Miele pogled na hranu - FoodView

U potrazi za najboljim mogućim rezultatima, u Miele rerne Generacije 7000 ugrađena je kamera koja prenosi slike HD rezolucije na tablet ili pametni telefon. Nakon što odaberete namirnice i režim rada i manuelno uključite svoju rernu, proces pripreme možete pratiti i putem Miele@mobile aplikacije. Preduslov za upotrebu kamere je internet konekcija.

Lansiranje nove Generacije 7000 pokriva sve Miele rerne i ploče za kuvanje. Njima se priključuju sve mašine za pranje sudova, rerne na paru, mikrotalasne rerne, kombinovani uređaji, aparati za kafu. Sa skoro 3.000 novih verzija modela širom sveta ovo predstavlja najveće lansiranje proizvoda u 120 godina dugoj istoriji kompanije.