Zlatna malina: Zbog ove uloge Tom Kruz je proglašen najgorim glumcem (video)

Autor:

04.03.2018 09:34

Foto:

Foto:



Film "Emoji Movie“, animirana komedija u 3D formatu, osvojio je satiričnu Zlatnu malinu kao najgori film godine, saopštila je fondacija Zlatna malina, koja tradicionalno dodeljuje nagrade za najgora ostvarenja dan pre svečane dodele Oskara, javila je agencija AP.

Fondacija je dodala da je taj film najgori animirani film za 38 godina postojanja Zlatnih malina, koje parodiraju Oskare, nagrade američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.

-Film ‘Emoji Movie’ je holivudski reciklirani otpad i na toksičnom je nivou zbog nedostatka originalnosti - dodaje se u saopštenju fondacije, čiji je moto ovogodišnje dodele "Kako zaštiti čovečanstvo od toksičnog otpada“.

Објава коју дели The Mummy (@themummy) дана 16. Јун 2017. у 12:01 PDT

Taj film je dobio četiri od deset Zlatnih malina koja se dodeljuju svake godine. Kako prenose agencije, film je takođe nagrađen u kategoriji najgoreg scenarija, najgore režije i najgore ekranizacije.

Tom Kruz je osvojio satiričnu titulu najgoreg glumca godine za ulogu u filmu "The Mummy“ (Mumija). Kruz koji nije dobio nijednog Oskara posle tri nominacije, dobio je dve Zlatne maline u karijeri. On i Bred Pit su dobili Zlatnu malinu za najgori glumački par 1994. godine, za uloge u filmu "Intervju s vampirom“.

Објава коју дели • Donisha • (@everlark_7) дана 16. Окт 2017. у 12:16 PDT

Teri Taljer je ponela titulu najgore glumice za film "Boo 2! A Madea Halloween“, dok je Kim Bejsinger dobila Zlatnu malinu za najgoru žensku sporednu ulogu u filmu "Pedeset nijansi mračnije“. Mel Gibson, koji je već dobitnik satirične nagrade, ove godine je osvojio Zlatnu malinu za najgoru mušku ulogu u filmu "Daddy’s Home 2“. Film "Baywatch“ osvojio je prvu specijalnu nagradu "Truli paradajz“ (Special Rotten Tomatoes Award). Ta nagrada se dodeljuje najgorem ostvarenju onlajn ankete sprovedene na sajtu Rotten Tomatoes.

Pobednici, koji obično ne dođu na ceremoniju dodele, dobijaju skulpturicu zlatno-žute maline koja košta 4,79 dolara.