Život se vratio normalnim tokovima: Kardašijanovi prekinuli medijsku tišinu

Autor:

06.10.2016 19:53

Foto:

Foto:



Dobar deo planete smatrao je da je pljačka američke TV zvezde Kim Kardašijan koja se dogodila u Parizu stavila tačku na jednu eru. U mnogim stranim medijima se nagađalo da nakon ovog incidenta više ništa neće biti isto.

Modni čarobnjak Karl Lagerfeld naglasio je da to nije iznenađujuće jer se Kim razmetala bogatsvom, a izvori bliski porodici Karadašijan otkrili su da starleta sebe krivi za pljačku jer se hvalisala dijamantskim prstenom i tvrdi da ju je ovo iskustvo promenilo preko noći. Izvor je dodao da je ovaj incident naterao da se preispita svoje ponašanje, kako se oblači i šta radi.


Dok su oči obožavalaca širom sveta uprte u naloge koje Kim vodi na društvenim mrežama dok nestrpljivo čekaju znak da je kod slavne starlete sve u redu, tišinu je prekinula najstarija sestra Karadašijan. Kortni je postavila odlomak iz knjige "Jesus Calling" a fanovi su je ohrabrivali i podržali u molitvama.

Kendal se takođe jutros oglasila na svom Instagram nalogu, sa kako straniji mediji primećuju, nepriličnom objavom. Naime, mlađa sestra Kim Kardašijan objavila je fotografiju na kojoj nosi kostim u obliku srca, pa su joj zamerili kako ne poštuje težinu trenutka.

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on Oct 6, 2016 at 3:55am PDT

Podsećamo u starletinu hotelsku sobu u Parizu upala su petorica naoružanih muškaraca, maskirani u policajce koji su joj ukrali nakit vredan 11 miliona evra i mobilni telefon. Ipak, čini se da je porodica Kardašijan ovaj gubitak prebolela.

 

 

Komentari. (0)

Loading