"Želim ti da zakoračiš jača, iskusnija, bolja...": Dirljiva čestitka Nataši za 38. rođendan (foto)

Autor:

25.09.2018 10:48

Foto:

Foto:



Nataša Bekvalac danas slavi 38. rođendan.

Nataša Bekvalac: Ne kajem se ni zbog čega

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 10. Сеп 2018. у 5:01 PDT

Poruka Nataše Bekvalac bivšem? Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada (foto)

Lepa Novosađanka umesto skupocenih poklona sebi za divan dan poklonila je povratnički singl "Mala plava" koji je njena publika dočekala s velikim nestrpljenjem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 21. Сеп 2018. у 10:14 PDT

Prvi nastup Nataše Bekvalac nakon porodične drame: Obezbeđenje, seksi haljina i osmeh za publiku

Posle teške godine koja je iza nje, Nataša danas u društvu ćerkica Hane i Katje i najbliže porodice, umesto godišnjice braka(kada se pre godinu dana na Ibici udala za Luku Lazukića), slavi samo rođendan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 11. Јун 2018. у 5:49 PDT

-Ja sa tobom nisam stala, krv još uvek nije pala, ja sa tobom nisam stala, nebitna si stavka mala, nisam zdrava - kažu stihovi nove pesme , po svemu sudeći, autobiografske pesme.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 23. Сеп 2018. у 5:05 PDT

Nataša Bekvalac: Pesmom protiv tuge i bola

Nakon životnih lomova, Nataši su kao i uvek osmeh na lice i veru u sebe vratili njeni najmiliji, bez čije podrške, kako često kaže, ne bi bila to što jeste.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 19. Апр 2017. у 2:53 PDT

Uz Hanu i Katju, lepoj Novosađanki najveći oslonac jesu roditelji i sestre Kristina i Dragana. Kristina je danas na Natašin divan dan uputila sestri dirljivu čestitku...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Nale moja...❤️Zelim ti da sve ruzne dogadjaje,ljude,situacije ostavis iza sebe...?Zakoracis jaca,lepsa,iskusnija,bolja u novu etapu zivota i nadjes svoju srecu i mir zauvek...ili nemir???Toliko lepih stvari smo dozivele zajedno...i ruznih...ali zajedno...?Ne mogu da zamislim svoj zivot bez tebe i nasih zajednickih gluposti,budalastina,smeha,suza,veselja...?Zelim ti da kada budemo babe(izoperisane i dobrodrzece)???sedimoi umiremo od smeha i prepricavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radoscu,da prenesemo na nasu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri,zelim ti da nikada ne izgubis cistu,dobru i naivnu dusu koju imas...Imam jos dosta zelja za tebe...ali sam se malo sada vec umorila???Zelim ti da ostanes takva kakva si,jer si ti najbolja sestra na celom svetu???Voli te tvoja Kika?SRECAN RODJOS???? @bekvalceva

Објава коју дели Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) дана 24. Сеп 2018. у 2:59 PDT

-Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakoračis jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir zauvek... Toliko lepih stvari smo doživele zajedno i ružnih, ali zajedno. Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, Želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe. Ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos! - napisala je Natašina mlađa sestra.