Zbog njih ih Britanija voli još više: Procurele kompromitujuće fotke princa Vilijama i Kejt Midlton (foto)

Autor:

26.05.2018 11:06

Foto:

Foto:



Čini se da ne postoji ništa što bi Kejt Midlton i princ Vilijam mogli da učine da da im britanska javnost zameri. Za veći deo sveta oni su par bez mana.

Kako je Kejt Midlton od simpatičnog devojčurka postala modna ikona

Uvek graciozni, kako i dolikuje pripadnicima kraljevske porodice, posvećeni porodici i deci, odmereni u svojim izjavama ali ne i lišeni humora, besprekorno stilizovani, društveno angažovani... Kejt i Viilijam su oličenje svega što monarhija u današnje vreme treba da predstavlja.

Školovanje, putovanja i dve velike ljubavi: Život Kejt Midlton pre nego što se udala za princa Vilijama

Ali mnogo pre nego što će postati vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Kejt i Viljam su bili poput svojih vršnjaka. Radili su sve ono što je primereno njihovim godinama - izlazili po noćnim klubovima, veselili se s prijateljima, a dešavalo se i da popiju koju čašicu više...

Najvažnija životna lekcija: Porodične vrednosti kojima Kejt Midlton uči decu

Upravo u tkvim momentima ih je svojevremeno "ulovio" fotograf Maks Batervort.

On je objavio veliki broj starih fotografija javnih ličnosti koje je uspeo da fotografiše od 2005. do 2008. godine posle provoda, a među njima su se našli i princ Vilijam i njegova supruga Kejt.

Crno-bela fotka prikazuje Kejt kako se, u očito pripitom stanju, muči da se smesti u taksi. O čemu se radilo te noći, objasnio je Vilijam:

- To se desilo između 2 i 3 sata ujutru. U trenutku fotografisanja najverovatnije je govorila vozaču gde da nas vozi - objasnio je on.

Druga fotka pokazuje trećeg naslednika za britanski presto, u čini se još gorem stanju od njegove tadašnje devojke. Očito pijan, Vilijam jedva drži oči otvorene i pridržava se za sedište.

 

Објава коју дели trèsCLICK (@tresclick) дана 25. Мај 2018. у 11:48 PDT

I mada su mnogi mislili da će ove fotografije narušiti sliku prinčevskog para u javnosti, desilo se suprotno. Na društvenim mrežama su se samo nizali pozitivni komentari, a ono što je trebalo da ih "osramoti" samo ih je još više približilo "običnim" ljudima kojima su pozdravili činjenicu da su Kejt i Vilijam ipak ljudi "od krvi i mesa".

Maja Gašić

Autor