Zavirite u njihov mali raj: Riki Martin i Jevan Josef otvorili vrata svoje velelepne vile (foto/video)

Autor:

13.01.2018 17:43

Foto:

Foto:



Tek što je u javnosti odjeknula vest da se latino zavodnik Riki Martin posle dve godine veze venčao sa svojim partnerom Jevanom Josefom, par je odlučio da otvori vrata svoje velelepne vile od 11.000 kvadratnih metara.

Pronašao ljubav svog života: Oženio se Riki Martin

Објава коју дели Jwan Yosef (@jwanyosef) дана 30. Нов 2017. у 10:53 PST

-Osećaj je sjajan. On je moj suprug, moj muškarac -rekao je 46-godišnji pevač posle venčanja sa 33-godišnjim sirijskim slikarom.

Kao svaki novi bračni par, supružnici su se bacili u potragu za savršenim “gnezdom”.

Објава коју дели Jwan Yosef (@jwanyosef) дана 10. Јан 2018. у 2:36 PST

-Razmišljali smo o Njujorku ili Londonu i zaključili da nam ovde najviše odgovara. Nije nam trebalo mnogo da se odlučimo. U tri dana smo pregledali preko 25 vila i odlučili se za ovu ‘lepoticu' - rekao je Riki za Architectural Digest.

Објава коју дели Jwan Yosef (@jwanyosef) дана 9. Јан 2018. у 11:40 PST

Par je odabrao modernističku rezidenciju  u Los Anđelesu od 11.000 kvadratnih metara, od čega 3000 zauzima vila koju je 1953. osmislio arhitekta Gregori Ejn za uglednog psihijatra Freda Feldmana i njegovu suprugu.

Riki Martin – zvezda serije o Versačeu: Osiguraću da se ljudi zaljube u vezu Đanija i D’Amika

-Mi smo kuću malo preuredili po svojim zamislima, a tu se najviše pokazao moj suprug, koji je veliki umetnik. To je naše gnezdo i smiruje nas da provodimo slobodno vreme ovde - priča muzičar.

Објава коју дели Ricky (@ricky_martin) дана 9. Јан 2018. у 8:22 PST

Popularni Portorikanac kaže kako im je bilo važno da se dom svidi i njihovim blizancima Mateu i Valentinu (9), koje im je rodila surogat majka. Dečacima su, kaže, objasnili kako sada imaju dvojicu tata. Martin ne krije da bi jednoga dana voleo da ima i ćerku.

Pop pevač kaže da najviše vremena provode u prostranoj kuhinji jer obojica vole dobru hranu, a dok su pokazivali svoje velelepno imanje, novopečeni supružnici bez problema su razmjenjivali nežnosti, za razliku od prethodnog perioda kada su se ustručavali da javno pokažu svoju ljubav.