Zašto Tom Kruz ne viđa svoju ćerku Suri?

Autor:

06.09.2016 16:33

Foto:

Foto:



 

Svoju ćerku Suri iz braka sa Kejt Holms, Tom Kruz nije video vrlo dugo - već više od dve godine prema pisanju časopisa "The National Enquirer". Šta se događa i koji je razlog tome?
Nije zainteresovan
Prema izvoru časopisa "The National Enquirer" Tom Kruz za Suri jednostavno nije prisutan, ni fizički ni psihički. "On kao da nije zainteresovan da bude deo svakodnevnog života svoje ćerke. Kejt daje sve od sebe da bude dobra i uspešna mama ali ne može zameniti oca. Tom nije viđen u javnosti sa svojom ćerkom više od dve godine - a to je već petina njenog života." Izvor blizak glumcu dalje otkriva da je bilo situacija kada se Tom Kruz nalazio blizu Suri, kao na primer u Njujorku samo par blokova dalje, a da ipak nije ostvario kontakt sa ćerkom.


Previše radi
Karijera Tom Kruza je poslednjih nekoliko godina u velikom usponu. Posle uspeha filma "Jack Reacher" (2012), glumio je u "Edge Of Tomorrow" (2014) koji je ostvario pohvale kritike a zatim i u poslednjem nastavku serijala "Mission Impossible: Rogue nation" (2015). Nastavak filma "Jack Reacher" je u postprodukciji i očekuje se u bioskopima do kraja 2016.godine, a Kruz trenutno snima film "Mummy" koji će se u bioskopima naći u 2017.godini. Najavljeni su i nastavak serijala "Mission Impossible" kao i drugi deo filma "Top Gun".
Tom Kruz je propustio ćerkin deseti rođendan u aprilu, i to je već treći put za redom. Ovog aprila je bio usred snimanja filma "Mummy" i to ga je sprečilo da prisustvuje ćerkinom rođendanu ali kako kaže izvor časopisa "to mu je uobičajeni izgovor". Sa tako gustim rasporedom ne može se ni očekivati da Tom provodi puno vremena sa ćerkom ali ipak, niti jedan vikend?

Kiss me hard. #tomcruise #kissmehard #suitandtie

A photo posted by Tom Cruise (@tomcruiseofficial_) on Jun 15, 2013 at 2:15am PDT


Uslovi starateljstva
Nakon razvoda 2012.godine Tom i Kejt su imali uobičajen dogovor oko starateljstva nad Suri, po kome je glavni staratelj majka Kejti Holms. Kejti je naknadno tražila pravo jedinog staratelja ali se na kraju dogovorila sa Tomom oko uslova pri kojim on može viđati Suri. Lista uslova je prilično duga i komplikovana a jedan od uslova je strogo poverljiv.


Sajentologija kao prepreka
Razlog Tomovog otuđenja od Suri možda leži u njegovoj posvećenosti Crkvi sajentologa. Prema pisanju nedeljnika "InTouch" Suri nije proglašena za "supresivnu" osobu od strane sajentologa ali Kejt jeste a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma. U Crkvi sajentologa "supresivna" osoba je ona osoba koja napusti ili priča protiv Crkve sajentologa. Bivši član Crkve sajentologa je izjavio za časopis "The National Enquirer" da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima a po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila "supresivni" akt, kao što je to učinila Kejt kad je napustila sajentologe.


Kejti Holms je u vezi sa Tomovim bivšim drugom
Tom Kruz se nije upuštao u nove veze posle raskida sa Kejt, ali ona je nastavila sa svojim životom i po pisanju web portala "Page six", Kejt se tajno viđa sa bivšim drugarom Toma Kruza - Džejmi Foksom, još od 2013 godine. Moguće je da je Suri u njemu prepoznala figuru novog oca. Kejt je, tvrdi izvor,  zaljubljena ali izbegavaju da se zajedno pojavljuju na zabavama i u javnosti da ne bi podgrevali glasine i izazivali ogovaranja. "Kejt i Džejmi uživaju zajedno i u poslednjih nekoliko meseci su još bliskiji Suri se takođe veoma dobro slaže sa Džejmijem." 


Tom Kruz čuva svoju privatnost
Tom i Kejt nikad nisu javno komentarisali svoj odnos sa ćerkom, pa je moguće je da Tom Kruz ipak viđa Suri i da jednostavno paparaci nisu uspeli da zabeleže te trenutke. Nedeljnik "InTouch" iznosi da je Tom poslednji put vidjen u javnosti sa ćerkom u septembru 2013.godine ali to ne znači da je nije viđao nasamo bez ljubopitljivih pogleda javnosti. Web portal TMZ koji se bavi tračevima poznatih čak piše da Tom često viđa ćerku ali da je ekstra zaštitički nastrojen kad je u pitanju privatan život i ne želi da iznosi detalje iz njenog života u javnost. Slična situacija je i sa Tomovom ostalom decom, Konorom i Izabelom koju su on i njegova bivša supruga Nikol Kidman usvojili dok su bili u braku - retko se mogu videti na fotografijama paparaca.

Lets make a Monday good.

A photo posted by Tom Cruise (@tomcruiseofficial_) on Nov 18, 2013 at 10:48am PST

Komentari. (0)

Loading