Zaposlena mama: Snimanja počela, brižna Eva Longorija ne odvaja se od sina (foto)

Autor:

01.09.2018 15:45

Foto:

Foto:



Glumica Eva Longorija postala je prvi put mama u 43. godini, i svu pažnju i energiju zvezda serije "Očajne domaćice" usmerila je na sina koga je dobila u braku sa meksičkim industrijalcem Hose Antoniom Pepe Bastonom.

Eva Longorija: Sviđa mi se svakodnevica sa sinom, a pomisao povratka na posao čini me jako nervoznom

Santijago Enrike na svet je stigao 19. juna ove godine,  a lepa glumica se već vratila na posao. U prvom intervjuu koji je dala nakon porođaja Longorija je nedavno izjavila da je povratak na posao čini nervoznom.

Eva Longorija: Krila dramu pre porođaja

-Sviđa mi se moja nova rutina s bebicom i naši zajednički dani. Zapravo sinčić mi nedostaje i dok spava. Jedva čekam da se probudi da se igram s njim. Zato me pomisao povratka na posao čini jako nervoznom – objasnila je Eva tada, ali obaveze nisu mogle da čekaju.

Latino lepotica koja je svoju karijeru započela kao glumica, sada se našla u ulozi izvršne producentkinje serije Grand Hotel.

Kad ti suprug ispunjava svaku želju: Kraljevski tretman Eve Longorije u trudnoći

Dugotrajna snimanja na kojima mora da bude prisutna, naterali su novopečenu majku da sa sobom povede i dvomesečnog sinčića od kojeg se ne odvaja.

Eva Longorija prvi put mama u 43: Dirljiva fotka glumice sa tek rođenim sinom (foto)

U ležernom izdanju, brižna mama snimljena je na setu kada je pokazala i kako se snašla u ovoj važnoj životnoj ulozi kojoj se posebno radovala.