Zabrinule javnost: Koja Kejt je završila u bolnici?

Autor:

31.01.2019 19:00

Foto:

Foto:



Glumica Kejt Bekinsejl hitno je operisana pre neki dan usled iznendadnog pucanja ciste na jajniku. Srećom, intervencija je dobro prošla, o čemu je glumica izvestila fanove putem društvenih mreža.

Kejt Bekinsejl uplašila fanove porukom iz bolnice: Plače mi se, ovo je jako bolno

Uz fotografiju iz bolničke postelje Kejt se zahvalila svima koji su se pobrinuli za nju, a o njenom zdravstvenom stanju pisali su gotovo svi britanski i svetski mediji.

Slaba na mlade komičare: Kejt Bekinsejl u vezi sa bivšim dečkom Arijane Grande?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jan 26, 2019 at 9:36pm PST

Međutim, na jednom od portala potkrala se greška. Novinar koji je pisao o životnoj drami jedne od najlepših britanskih glumica, greškom je uz tekst stavio fotografiju nešto poznatije Kejt, tačnije vojvotkinje od Kembridža.

Smešni nadimci u kraljevskoj porodici: Ko je Geri, a ko Ćelavko?

Ova greška uzbunila je javnost, a neupućeni posetioci društvenih mreža izrazili su zabrinutost za zdrsvstveno stanje Kejt Midlton. Zamena sa vojvotknjom neizmerno je zabavila operisanu glumicu, pa je uz fotku spornog teksta napisala šaljivu poruku:

Konačno se složile: Kako je moda pomirila Megan i Kejt (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jan 30, 2019 at 12:13pm PST

- Veoma sam dirnuta i zahvalna na svim lepim željama koje ste mi uputili poslednjih dana, kao i što se sa mnom podelili slična iskustva. Osećam se mnogo bolje, što želim i drugim damama koje su se suočile sa istim problemom. Vraćam se svojim kraljevskim dužnostima. Vilijam vas pozdravlja - duhovito je poručila Bekinsejlova.

Maja Gašić

Autor