Za sve je kriv poljubac: Manekenka optužila Madonu za proganjanje

Autor:

22.07.2018 21:53

Foto:

Foto:



Bivši britanski supermodel Amanda Kazalet optužila je Madonu za dugogodišnje proganjanje, navodeći da je muzička zvezda pokušala na sve načine da osvoji njenu ljubav.

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 4. Јул 2018. у 10:58 PDT

Nekadašnja manekenka Amanda Kazalet, danas 53-godišnja porodična žena, 1990. godine učestvovala je u snimanju kontroverznog muzičkog spota pop pevačice Madone, piše Daily Mail.

Nakon poljupca koji se dogodio pred kamerom, Madona je na sve načine da pokušavala da osvoji njenu pažnju i ostvari emtivnu vezu sa njom uprkos činjenici da je tada manekenka bila udata za muškarca.

Madona: Prvi aktovi kraljice popa (foto)

Amanda, koja priznaje da je u to vreme bila biseksualka, kaže da se iznenadila kada je Madona na snimanju poljubila sa jezikom, ali je mislila da je reč samo o glumačkom zadatku.

Kako god, Amanda je rešila da otkrije pozadinu priče, a sve je počelo da se otkriva kada je prošlog meseca na aukciji pojavilo romantično Madonino pismo upućeno Amandi. U njemu je pevačica napisala da je Kazaletova najlepša žena na svetu, a u nastavku su se ređali brojni komplimenti....

Manekenka je otkrila da je Madonino ponašanje zapravo bilo proganjanje.

-Madona je bila opsednuta sa mnom. U to vreme nisam bila uvređena, ali gledajući unazad, shvatam da me je iskoristio neko ko je u to vreme bio moj šef - kazala je za britanski San. Amanda je objasnila da joj je nakon snimanja spota pop pevačica "slala pisma sa svih krajeva sveta u kojima joj je otkrivala svoja osećanja".

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 8. Апр 2018. у 7:15 PDT

U jednom od pisama Madona je napisala:

-Znam da si udata i trudna, ali ne mogu da objasnim privlačnost koju osećam -navodi Nedeljnik.

Požrtvovana majka: Madona zbog usvojenog sina preokrenula život

Ona je nastavila da joj se udvara, te joj je kazala "da je najlepša žena na svetu, da umire da je ponovo poljubi".