Vredna trudnica: Jovana Joksimović se vratila na male ekrane (foto)

Autor:

04.09.2017 09:31

Foto:

Foto:



Voditeljka televizije Pink Jovana Joksimović, koja će uskoro postati mama blizanaca, jutos je ponovo zablistala na malim ekranima.

Supruga Željka Joksimovića rešila je, s obzirom da se oseća odlično, naredna četiri dana ponovo stane pred kamere ružiste televizije sa svojim kolegom Srđanom Predojevićem.

Jovana je čim je saznala da je u drugom stanju otišla na bolovanje, ali je razlog njenog povratka, kako je rekla, taj što smatra da bi bilo veoma lepo da se oprosti od gledalaca koji su bili uz nju godinama unazad.

Željko Joksimović: U svakoj mojoj pesmi oseća se ljubav prema Jovani

Jutarnji program “Dobro jutro - Jovana i Srđan” emitovaće se u novom terminu, od sedam do jedanaest časova, a bez obzira na to što Joksimovićeva ubuduće neće voditi, emisija neće menjati naziv, najavio je Srđan Predojević.

- Jutarnji program će se i dalje zvati “Dobro jutro - Jovana i Srđan”, imajući u vidu da smo Jovana i ja autori, voditelji i urednici tog programa već sedam godina. Velika novost je što će sutra u studiju biti nas četvoro - dva dobro poznata lica i još dva koja nikada niko nije video - kroz osmeh kaže Srđan za Blic.

Jovana i Željko Joksimović imaju trogodišnjeg sina Kostu, a voditeljka i muzičar uskoro će postati roditelji blizanaca.