Voli drugog? Džej Lo ne želi ozbiljnu vezu sa Drejkom

Autor:

05.01.2017 15:26

Foto:

Foto:



Tek što su obelodanili celom svetu da su zajedno, čini se da je veza Dženifer Lopez (47) i 17 godina mlađe muzičke atrakcije - Drejka, krenula silaznom putanjom. Ako je uopšte i bila u usponu.

Paru koji je zajedničkom fotografijom na Instagramu uzburkao javnost i razbesneo Dejkovu bivšu - Rijanu, izgleda da se ne smeši srećna budućnost.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 27, 2016 at 11:38pm PST

Naime, kako prenosi američki portal "E! News", latino zvezda nije spremna da se upusti u ozbiljnu vezu sa mlađanim Drejkom.

- Ona samo želi da se zabavi i trenutno ne razmišlja o ozbiljnoj vezi - otkrio je anoniman izvor blizak pevačici za ovaj portal.

Ova izjava ponovo je podgrejala glasine da je Džej Lo još uvek zaljubljena u bivšeg supruga, Marka Antonija, a koji se nakon dve godine braka nedavno razveo od Šenon De Lime. Kako su strani mediji tada preneli, krivac za njihov razvod je upravo Dženifer.

Nestašna Džej Lo: Čime je to pevačica ugrozila brak bivšem?

Tokom nastupa na Latinskom Gremiju, vatrena Dženifer je svom kolegi i bivšem suprugu uručila nagradu na pomalo nesvakidašnji način. Umesto uobičajenog poljupca u obraz, pop diva ga je strastveno poljubila u usta.

Da li seksi Dženifer sanja o povratku bivšem, to samo ona zna, ali činjenica je da ovaj bivši par vezuje mnogo više od prijateljstva. Osim dece – blizanaca Eme i Maksa, Džej Lo i Marka  spajaju i zajednički interesi i odlična poslovna saradnja. O tome koliko su u dobrim odnosima i nakon razvoda, govori i činjenica da su  postigli dogovor da međusobno ne plaćaju alimentaciju.

A kako se tu Drejk uklapa? Čini se nikako. Lopezova je pre njega bila u dugoj vezi sa takođe daleko mlađim muškarcem, plesačem Kasperom Smartom, a nakon raskida je odmah otrčala Marku da je uteši.

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 11, 2016 at 2:30am PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading