Viktor Troicki zaprosio devojku, svadba do kraja godine

Autor:

21.09.2016 12:01

Foto:

Foto:



Još jedan od najpoželjnijih srpskih neženja će stati na ludi kamen.

Posle burnih veza i emotivnog lutanja, jedan od naših najuspešnijih tenisera Viktor Troicki najzad je upoznao onu pravu.

Posle godinu i po dana veze, a za vreme nedavnog učešća na grend slem turniru US Open u Njujorku, uspešni sportista zaprosio je svoju izabranicu, manekenku Aleksandru Đorđević.

Budući da par detalje svoje veze drži daleko od očiju javnosti, tako se i prosidba odigrala u intimnoj atmosferi.

Tridesetogodišnji teniser je poznat po tome da u javnosti nerado komentariše svoj privatni život,. Za magazin Hello! Troicki je otkrio kako se odlučio na jedan od najodvažnijih koraka u svom životu.

– Aleksandra i ja smo zaljubljeni, lepo nam je i uživamo u našoj ljubavi. Veridba je bila logičan korak u našem odnosu i srećan sam što je rekla “da” – zadovoljno kaže Viktor.


Teniska sezona još uvek traje, Viktor još uvek ima obaveza, pa je pitanje u kojoj meri će to uticati na organizaciju venčanja.

– Nismo još zakazali venčanje, ali će sigurno biti do kraja ove godine. Teniska sezona završava se početkom novembra, pa ćemo se posle toga posvetiti organizaciji slavlja, koje će najverovatnije biti u Beogradu. To je sve što sada mogu da kažem – iskren je uspešni sportista, koji nije imao pomoć u odabiru vereničkog prstena.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading