Viktor Savić: Ljudi koji se stide Srbije, koji ne mogu da pomognu, treba da idu odavde

Autor:

25.11.2018 17:00

Foto:

Foto:



Glumac Viktor Savić nedavno je sa kolegom Andrijom Miloševićem otvorio pozorište na Banovom brdu pod nazivom Teatar na brdu. Prva predstava "Šećer je sitan, osim kad je kocka", a u kojoj pored njih dvojice uloge imaju i Aleksandra Tomić i Sloboda Mićalović, nedavno je imala premijeru, što je bio jedan  od povoda za Viktorovo gostovanje u emisiji Tanje Peternek Aleksić "TV lica... kao san normalan svet".

Viktor Savić i Andrija Milošević: Lokalni heroji

Nekoliko fragmenata iz emisije, Savić je podelio na društvenim mrežama, a između ostalog izneo je mišljenje o temama o kojima ne govori često. Viktor je iskreno pričao o želji da svoju zemlju učini boljom, ali i o ljudima koji ne vide svoju budućnost u Srbiji.

Najstariji polaznici kampa: Viktor Savić i Aleksandar Radojičić u društvu sportske legende (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Savic a.k.a. Njezz ? (@_njezz_) дана 21. Нов 2018. у 5:09 PST

- Da imam novac, obezbedio bih svima koji žele da idu odavde. Jer nemoguće je nama koji želimo da popravimo nešto da to i uradimo okruženi ljudima koji se stide Srbije, ili je se groze - rekao je glumac i dodao da ta loša energija onemogućava promene nabolje.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Savic a.k.a. Njezz ? (@_njezz_) дана 24. Нов 2018. у 8:32 PST


Viktor Savić o preživljavanju najtežih trenutaka u prošlosti

- Zato svima savetujem da idu, i da se, naravno vrate, kada mi malo sredimo ovde situaciju, onda će moći da uživaju. Ako ne možeš da pomogneš, onda je bolje da ideš - iskren je Savić.

Maja Gašić

Autor