Velika tragedija u Sarajevu: Ubila se ćerka Milića Vukašinovića

Autor:

25.07.2018 09:37

Foto:

Foto:



Maja Avdibegović (35), ćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara "Bijelog dugmeta“ i frontmena "Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo.

Drama u domu slavnog rokera: Ćerka Milića Vukašinovića pokušala da se ubije

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, ćerku "doktora" za rokenrol mrtvu je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa, navodi Avaz.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon pregleda tela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najverovatnije, predoziranje narkoticima ili lekovima. Inače, Maja je 1. juna ove godine, takođe, pokušala da izvrši samoubistvo, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spasena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila te je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gde je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Popularni muzičar i njegova ćerka, sudeći prema njenim medijskim istupima nakon pokušaja samoubistva u junu, nisu bili u dobrim odnosima. Maja je pre ovoga dva puta dizala ruku na sebe, a za svoje stanje krivila je, sudeći prema njenim medijskim izjavama, oca Milića.

Poznati rok-muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila s zavisnošću o narkoticima.