Večera za Oskara: Barbara Strejsend i Džon Travolta obožavaju ovu pitu

Autor:

25.02.2017 19:46

Foto:

Foto:



Uprkos tome što je glamur i uzbuđenje dodele najprestižnije filmske nagrade - Oskar ono zbog čega se taj događaj i prati, nema sumnje su svi radoznali da saznaju gde  se zabavljaju zvezde kada se ugase svetla Kodak Teatra.

Governors Ball, kako piše Independent, je službeno slavlje za one koji su prisustvovali svečanoj ceremoniji dodele Oskara. Tamo će otići svi dobitnici zlatnih statua na "čašicu" razgovora, daleko od očiju javnosti, tamo gde će primiti i prve čestitke kolega i prijatelja, ali i uživati u najfinije spremljenoj hrani.

Zdrave navike britanske kraljice: 3 namirnice koje Elizabeta II nikada ne jede

Jelovnik sastavlja tim kuvara na čijem čelu je poznati austrijski šef Wolfgang Puck, koji već 23 godine priprema hranu za ovo glamurozno veče. Slavlje će se održati u nedelju 26. februara nakon dodela nagrada, a koliko će jela biti posluženo govori i podatak da je jelovnik ispisan na tri lista A4 papira.

#goredforwomenday #fighttheladykiller

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on Feb 5, 2016 at 4:36pm PST

Holivudski luksuz na ovom slavlju će se zameniti opuštenijom atmosferom jer će se posluživati jela poput korejskog tartarskog bifteka na pirinču, pečeni krompir s kavijarom, kao i razne varijante jastoga. Šef je čak napravio i zanimljiv desert - svi će dobiti male čokoladne figurice Oskara, prenosi express.hr.

Da su neformalna atmosfera i zabava sve više prisutni i poželjni u svetu slavnih potvrdiće i ovo slavlje koje će biti pripremljeno bez mnogo protokola i formalnosti. Jer nakon duge večeri sedenja na ceremoniji, svi žele da se samo opuste, druže i zabavljaju.

thumbs up ? for Valentine's Day ?? hope you all had a good one!! ???

A post shared by John Travolta (@officialjohntravolta) on Feb 14, 2016 at 7:52pm PST

Frano i Milena Lasić: Lepi luk, lepo se jede

Jelovnik je naravno prilagođen i sadrži raznolika jela bez glutena, jela bez mlečnih proizvoda, vegetarijanska i veganska jela. U spremanju hrane učestvuje oko 200 kuvara. Zanimljivo je što je šef Wolfgang na jelovnik Governers Ball slavlja ubacio pitu sa sporo kuvanom piletinom i crnim tartufima, za koju su ga kaže, molili Džon Travolta, Barbara Strejsend i Viola Dejvis. Osim toga, na repertoaru će se takođe naći i posebne grickalice - pozlaćene kokice.

Komentari. (0)

Loading