Vatreno krštenje: Megan prvi put u javnosti bez Harija, ali u društvu najvažnije osobe u Ujedinjenom Kraljevstvu

Autor:

05.06.2018 18:33

Foto:

Foto:



Kada se vrate sa medenog meseca, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa čekaju brojne obaveze. Jedna od njih će biti i svečano otvorenje pozorišta Storihaus u Česteru, ali na ovom važnom događaju novopečeni mladenci se neće pojaviti zajedno.

Dar dostojan kraljice: Šta je Elizabeta poklonila omiljenom unuku za venčanje (foto)

Kako je najavljeno, Megan Markl bi na sutrašnjem otvaranju trebalo da se pojavi u društvu kraljice Elizabete Druge. A obavljenom poslu, dve dame imati priliku da porazgovaraju u četiri oka na zajedničkom ručku.

Vojvotkinja u centru modnog skandala: Venčanica Megan Markl je plagijat?

To će biti prvi put da se novopečena vojvotkinja pojavljuje u javnosti bez supruga Harija, a i zvanično prvo njeno "nasamo" druženje sa vrhovnom poglavarkom Ujedinjenog Kraljevstva.

Prijateljstvo koje intrigira javnost: Šta povezuje Megan Markl i Amal Kluni

Prvi zvanični skup na kojem su se Megan i kraljica dogodio se početkom marta na obeležavanju dana Komonvelta, a obeležio ga je ispad bivše glumice.

 

Kraljevska venčanja u poslednjih 70 godina: Od Elizabete do Megan – čija haljina je najlepša? (foto)

Naime, tokom nastupa bivšeg člana sastava "One Direction" Lijama Pejna, Hari je svojoj tadašnjoj verenici uputio značajan pogled, nakon čega je ona prasnula u smeh.

Upečatljiv stajling na unukovom venčanju: Zašto kraljica Elizabeta nosi garderobu jarkih boja

Ovo njeno ponašanje britanska javnost je cenila kao nezrelo i svakako neprihvatljivo u društvu kraljice. U međuvremenu Megan je bila na "obuci" kraljevskog bontona, pa se tako očekuje da kad ostane nasamo s kraljicom neće ponoviti ovakvu grešku...

Modni detalj od velike važnosti: Elizabeta na diskretan način podržala izabranicu omiljenog unuka (foto)

Maja Gašić

Autor