Uspeh je u očima posmatrača: Novakova urnebesna reakcija na komentar italijanskog novinara (video)

Autor:

28.01.2019 18:30

Foto:

Foto:



Posle osvojene sedme titule na Austalijan openu, čime je postao rekorder ovog šampionata sa jednim više peharom od Rodžera Federera i Roja Emersona, Novak Đoković odgovarao je na pitanja novinara na konferenciji za štampu.

Nole je bio odlično raspoložen i zadovoljan nakon velike pobede nad večitim rivalom Rafaelom Nadalom, za koga je imao samo reč hvale i velikog poštovanja zbog napora da se nakon povrede vrati u igru, a komentar jednog novinara nasmejao ga je do suza.

Naime, italijanski reporter je započeo razgovor sa šampionom mlakom čestitkom na sedmoj tituli i 15 osvojenih grend slemova, kao da se ne radi o velikom uspehu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) дана 27. Јан 2019. у 11:56 PST

Noleta je ovakav pristup izuzetno zabavio, pa je šaljivo (imitirajući njegov italijanski akscenat uz grimasu po uzoru na Marlona Branda u filmu "Kum"), dodao:

- Nije tako loše, nije loše.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Ilic (Cili) (@david97.ilic) дана 28. Јан 2019. у 7:56 PST

Novakova upadica izazvala je buru smeha u sali, a novinar je prihvatio šalu i ponovio teniserove reči, kao da to zaista nije ništa posebno. Ovo je tek zabavilo Đokovića koji je zagnjurio glavu u ruke grohotom se smejući.

Maja Gašić

Autor