Uma Turman je ljuta: Glumica čestitala praznik svima, a jednoj osobi poželela sve najgore (foto)

Autor:

24.11.2017 16:00

Foto:

Foto:



Skandalu koji je uzdrmao Holivud, kada su brojne glumice otkrile da ih je čuveni producent Harvi Vajnstajn seksualno uznemiravao obećavajući im za uzvrat uspešne karijere, čini se da nema kraja.

Uspon i pad Harvija Vajnstajna: Sve o životu holivudskog napasnika

Lista žena koje su fizički i psihički zvostavljane ili u najblažem slučaju dobile nepristojnu ponudu i bile ucenjivane od strane moćnog producenta, svakim danom postaje sve duža. Jedna od velikih zvezda koje su sarađivale s Vajnstajnom je i Uma Turman.

Zvezda Tarantinovih "Petparačkih priča" i "Kill Bill" je sa holivudskim napasnikom sarađivala na čak sedam filmova. I mada nikada nije ispričala šta se konkretno dešavalo iza kamera, objavom na instagramu, a u duhu Dana zahvalnosti, jasno i glasno je rekla šta misli o njemu.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on May 28, 2017 at 4:04pm PDT


- Srećan Dan zahvalnosti svima. Danas sam zahvalna što sam živa, zbog svih onih koje volim i zbog svih koji imaju hrabrosti da se zauzmu  za druge. Nedavno sam rekla da sam ljuta i imam nekoliko razloga za to - napisala je u komentaru uz fotografuiju, uz dodatak #metoo - haštag oznaku za žrtve seksualnog zlostvljanja koja je postala viralna u Holivudu, otkrivajući time razlog svoje ljutnje.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on Nov 23, 2017 at 12:58pm PST

- Smatram da je važno da odvojite vreme, budete pošteni i precizni... Zato, srećan Dan zahvalnosti svima (osim tebi Harvi i tvojim zlim pomoćnicima, drago mi je da se sve ovo odvija polako, ne zaslužuješ čak ni metak) - oštro je zaključila Uma.

Maja Gašić

Autor