U bolnici bez supruga: Operisana Melanija Tramp

Autor:

15.05.2018 12:35

Foto:

Foto:



Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp u ponedeljak ujutro je imala operaciju bubrega u vojnom kliničkom centru Valter Rid koji se nalazi u blizini Vašingtona, saopštio je njen kabinet.

Prva dama Amerike nije pristalica dijete: Režim ishrane od koga ne odstupa Melanija Tramp

Melanija Tramp je već neko vreme imala "manjih problema" koji su zahtevali lekarsku intervenciju.

Melanija Tramp i Brižit Makron: Modni dvoboj prvih dama (foto)

- Ovog jutra, prva dama Melanija Tramp, podvrgla se embolizaciji radi tretmana benignog bubrežnog stanja. Procedura je uspešno završena i nije bilo komplikacija. Tramp je u Valter Rid nacionalnom vojnom kliničkom centru i tamo će najverovatnije ostati do kraja nedelje. Raduje se potpunom oporavku da bi mogla da nastavi svoj rad u ime dece širom planete - navela je u saopštenju Stefani Grišam, direktorka komunikacija Melanije Tramp.

Melanija Tramp prijavila se u bolnicu u ponedeljak ujutru, a ona je prva prva dama SAD koja je morala da prođe kroz ozbiljnu medicinsku intervenciju tokom boravka u Beloj kući, od kada je Nensi Regan imala mastektomiju u oktobru 1987. godine, navodi CNN.

Predsednik SAD Donald Tramp bio je u Beloj kući tokom operacije njegove supruge, a o njenom zdravstvenom stanju obavestio je javnost putem tvitera.

Ups, ponovo je to uradila: O gestu Melanije Tramp ceo svet priča (video)

- Na putu sam ka vojnom kliničkom centru Valter Rid da vidim našu sjajnu prvu damu, Melaniju. Uspešna intervencija, ona je u dobrom raspoloženju. Hvala svima na lepim željama - napisao je američki predsednik.

 

Maja Gašić

Autor