U 56. prvi put pred oltar: Oženio se Kventin Tarantino (foto)

Autor:

29.11.2018 13:12

Foto:

Foto:



Američki reditelj Kventin Tarantino (55) oženio je izraelsku pevačicu i manekenku Danijelu Pik (35), piše časopis People. Venčanje je organizovano u sredu u Los Anđelesu, a među zvanicama na prijemu posle ceremonije bili su Tarantinovi prijatelji i saradnici glumci Harvi Kajtel i Tim Rot, kao i reditelj Eli Rot.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Кинозал.ТВ (@kinozaltv) дана 29. Нов 2018. у 1:07 PST

Tarantino je pevačicu upoznao 2009. godine kada je u Izraelu promovirao svoj film "Inglorious Basterds“. Par se u međuvremenu razišao, međutim vezu su ponovno započeli 2015. godine, a reditelj je Izraelku zaprosio prošlog leta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Life | Новости (@lifenews_ru) дана 28. Нов 2018. у 11:02 PST

Ovo je prvi brak za oboje, a Tarantino je 2009. godine u razgovoru za časopis GQ objasnio zašto se do tada nije ženio:

Ljubav ne zna za godine: Kventin Tarantino prvi put staje pred oltar sa dve decenije mlađom pevačicom

-Kada snimam film, ne radim ništa drugo. Sve se vrti oko filma. Nemam ženu, nemam decu. Ništa ne sme da mi smeta.

Danijela je inače ćerka poznatog izraelskog pevača i kantautora Tzvika Pika koji je prošle godine za Daily Mail rekao da je porodica srećna zbog njene veridbe za američkog reditelja kultnih filmova "Ulični psi", "Ubiti Bila", "Petparačke priče".

Samit filmskih zvezda: Al Paćino na setu sa Pitom i Dikapriom (foto)

Ekipa “Uličnih pasa” na okupu nakon 25 godina: Tarantino otkrio zbog koje scene je čak i Ves Krejven napustio projekciju

Višestruko nagrađivani reditelj je najavio da će se kada snimi još dva filma povući u penziju. Trenutno radi na filmu “Once Upon a Time in Hollywood“ u kojem glavne uloge igraju Bred Pit i Leonardo Dikaprio, čije je snimanje završeno nekoliko dana pre Tarantinovog venčanja.