Trudnoća obavijena velom tajne: Porodila se Kajli Džener (foto)

Autor:

05.02.2018 10:03

Foto:

Foto:



Nakon meseci medijske izolacije i spekulisanja u javnosti da li je Kajli Džener trudna, istina je konačno obelodanjena. Najmlađa pripadnica klana Kardašijan se porodila u četvrtak, a radosne vesti je objavila juče na svom instagram profilu.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 4, 2018 at 12:27pm PST


- Nisam želela da delim svoju trudnoću sa celim svetom. Znala sam da moram da se pripremim za ovu životnu ulogu na najpozitivniji, zdrav način, bez stresa - napisala je na društvenim mrežama i dodala da  su i ona i beba dobro.

Poznata rijaliti zvezda i reper Trevis Skot su dobili devojčicu, a kako izvori bliski paru kažu, ime još uvek nisu odabrali.

Tek nakon što je Kajli objavila da je postala mama, njena sestra, Kloi Kardašijan, koja je takođe u drugom stanju, objavila je njihovu zajedniku fotku na kojoj su obe u poodmakloj trudnoći...

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 4, 2018 at 3:20pm PST

- Čestitam mojoj dragoj Kajli. Kakvo magično putovanje je ovo bilo. Nedostajeće mi da kroz trudnoću prolazimo zajedno. Nikada u milion godina ne bih pomislila da ćemo ovo raditi zajedno, ali baš zbog toga je bilo posebno. Volim te - napsiala je očigledno dirnuta Kloi.

Maja Gašić

Autor