Trenuci sreće sa ćerkom Suri

Autor:

12.09.2016 19:16

Foto:

Foto:



Kejti Holms je ima razloga da bude ponosna mama. Naime, ova 37-godišnja glumica je podelila sa svetom kakvo iznenađenje je njena ćerka Suri priredila za bakin rođendan. Obučena u svečanu belu haljinu sa glamuroznom frizurom ona je sa drugaricom odigrala svečani ples u čast bakinog rođendana.

#happybirthdaymom #surprise #gratitude #family ??????

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Sep 11, 2016 at 10:17am PDT

Da nije lako  ni dobro se zabaviti, shvatile su devojčice koje je slavlje toliko iscrpelo, da su klonule u zagrljaju lepe glumice.

#gratitude #littleangels #blessed

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Sep 11, 2016 at 12:48pm PDT

U intervjuu za magazin People, bivša supruga Toma Kruza naglasila je kako joj je ćerka sve na svetu : "Od kako sam postala majka strpljivija sam i imam više razumevanja. Svakoga dana učim kako da budem bolja osoba za svoju ćerku". 

 Ona se tom prilikom dotakla i priče o razvodu od slavnog holivudskog glumca koji je usledio nakon šest godina braka: "Ne želim da razvod bude stvar koja će obeležiti moj život. " - rekla je Kejti.

#blessed #goodnight #gratitude #happybirthdaymom #family #love ???

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Sep 11, 2016 at 12:51pm PDT

Kako navode strani mediji  Tom Kruz  ćerku nije video duže od dve godine jer nije zainteresovan za njen život.  Javnost su šokirali i detalji ugovora koji je Kejt morala da potpiše  da bi dobila razvod.


- Kejti je potpisala ugovor koji je sprečava da sramoti Toma na više načina - ne sme da priča o njemu ili Sajentologiji, ili javno da izlazi sa nekim muškarcem narednih pet godina. Sme da ima veze, ali ne javno i nije joj dozvoljeno da bilo koji njen dečko bude blizak sa njihovom ćerkom Suri - rekao je izvor za "Radar Online".

Komentari. (0)

Loading