Treća sreća: Legendarni muzičar Stivi Vonder ponovo staje na ludi kamen

Autor:

12.04.2017 16:11

Foto:

Foto:



Legendarni muzičar Stivi Vonder (67) oženiće se po treći put i to svojom dugogodišnjom partnerkom Tomikom Brejsi (28), a kako prenose strani mediji, venčanje će biti sve samo ne skromno.

Jedno od najznačajnijih imena motaun i soul muzike i njegova 29 godina mlađa partnerka izgovoriće sudbonosno "da" 17. juna na plaži na Jamajci, a proslavi će prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su mladoženjin blizak prijatelj Elton Džon i pop zvezda Sem Smit.

Stiv i Tomika su u vezi pet godina, a imaju i dvoje dece. Inače, Vonder ima ukupno devetoro dece sa pet različitih žena, uzrasta od tri do 42 godine, a kako prenose strani mediji, svi oni će imati ključnu ulogu u ceremoniji.

Kako je jedna od zvanica ispričala za "The Daily Mail" gosti mogu da očekuju spektakl tog 17. juna.

- Biće to velika, neverovatno zabavna svadba na koju je Stivi  pozvao sve svoje najbliže i najdraže prijatelje. Lista gostiju je prilično spektakularna, a biće i nekoliko iznenađujućih nastupa tokom večeri. Stiv je rekao da je moguće da će se  i sam se popeti na binu i zapevati, ali još uvek nije rekao koju pesmu. Takođe, posle ceremonije će se održati gala žurka, a ceo taj dan će biti u znaku ljubavi, smeha i porodice. Stivi je veoma blizak sa svojom familijom, a svi članovi će imati neku ulogu u ovoj ceremoniji - otkrio je neimenovani gost.

Legendarni pevač će umesto potpisa staviti otisak dva prsta na venčani list, a kako navode strani mediji, par je već potpisao predbračni ugovor.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading