Tragičan kraj Marije Ćurčić: Bila je vedra i nasmejana, niko nije slutio da razmišlja o samoubistvu

Autor:

12.11.2018 14:40

Foto:

Foto:



Manekenka, voditeljka i jedno od zaštitnih lica beogradske klabing scene Marija Ćurčić izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu na Savskom vencu. Prema prvim informacijama, 25-godišnja lepotica se obesila kaišem ne ostavivši iza sebe oproštajno pismo.

Marija Ćurčić: Tragična smrt 25-godišnje manekenke

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Curcic (@__chocomuffin__) дана 23. Окт 2018. у 4:52 PDT

Vest o tragičnoj smrti devojke egzotične lepote, ćerke bivše novinarke Studija B  An Mari Čurčić, zapanjila je njene prijatelje koji kažu da je do poslednjeg dana bila nasmejana i kovala velike planove za budućnost.

Planirala je da ide na kampovanje, a samo tri dana pre tragedije  snimila je reklamu sa proslavljenim fudbalerom Ronaldinjom za vreme njegovog boravkau Beogradu.

 

Roditelji su otkrili da njihova ćerka ni po čemu nije pokazivala da ima bilo kakve probleme, svakako ne u toj meri da bi izvršila samoubistvo.

Na društvenim mrežama oglasio se i Marijin prijatelj, di-džej Vladimir Trifunović, koji nastupa pod imenom DJ Manya. Potresno pismo Trifunović je započeo sećanjem na njihov prvi susret...

- Kroz ovih sedam godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagala si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Marija, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko. Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome - napisao je na fejsbuku Vladimir i dodao:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Curcic (@__chocomuffin__) дана 29. Окт 2018. у 5:27 PDT

- Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči. Neko će da kaže "ko zna koji je ona problem imala" pa je zbog ko zna čega oduzela sebi život, ali svi znamo koliko je Čoko bila uvek i nasmejana i dobra i pravi drug i prijatelj. I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje. Volimo te, Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem - završio je potresno pismo Marijin dobar prijatelj.

Lepotica egzotičnog izgleda, koja se zbog specifične puti na društvenim mrežama predstavljala pod nadimkom “Čoko mafin”, rođena je 15. 8. 1993. godine u Beogradu. Njena majka je poreklom iz Konga, dok je otac Srbin i bavi se muzikom.

Maja Gašić

Autor