Tomas Markl ne dolazi na venčanje: Otkriveno ko će Megan umesto oca odvesti do oltara

Autor:

18.05.2018 11:56

Foto:

Foto:



Venčanje princa Harija i Megan Markl održaće se u subotu u kapeli Svetog Đorđa, a nakon ceremonije par će se provesti kočijom do Vindzorske palate.

Novi život Megan Markl: Buduću vojvotkinju od Saseksa očekuju brojna kraljevska pravila

Istorija se ponavlja: Zašto venčanju kraljice Elizabete i princa Filipa nije prisustvovala mladoženjina porodica

Majka buduće supruge princa Harija Dorija Ragland uoči udaje ćerke za britanskog princa, kako je ranije najavljeno iz Kesingtonske palate, upoznaće se sa kraljicom Elizabetom, bakom mladoženje, na čaju u Vindzoru.

Spisak je mnoge iznenadio: Koji članovi kraljevske porodice su pozvani na venčanje princa Harija i Megan

Protokolom je bilo predviđeno da Meganin otac, Tomas Markl, odvede ćerku do oltara, ali budući da je mladim otac doživeo srčani udar i završio u bolnici, te neće prisustvovati venčanju, uz mladu će biti njena majka Dorija.

Dva dana pred venčanje: Megan Markl podelila tužne vesti

Pre britanske kraljice Dorija Ragland u sredu je upoznala Harijevog oca princa Čarlsa i njegovu suprugu Kamilu, kao i princa Vilijama, Kejt Midlton i njihovu decu: princa Džordža i princezu Šarlotu.

Venčanje princa Harija i američke glumice, zvezde televizijske serije "Suits" održat će se u subotu u podne u kapeli dvorca Vindzor. Nakon što je Tomas Markl odustao od dolaska na venčanje zbog zdravstvenih problema i kontroverzi oko saradnje sa paparacima postavilo se pitanje ko će Megan pratiti do oltara.

Holivud u Londonu: Na venčanje princa Harija i Megan Markl stigle prve zvanice (foto)

Kraljevska porodica objavila je danas kako će tu ulogu preuzeti princ Čarls.

Kako se navodi, Megan Markl je zamolila princa Čarlsa da je isprati na njenom venčanju sa njegovim sinom princom Harijem u kapeli Svetog Đorđa, pošto je njen otac morao da se povuče zbog zdravstvenih problema.

-Princu od Velsa biće drago da na ovaj način iskaže dobrodošlicu Megan Markl u kraljevsku porodicu -navela je Kensingtonska palata u saopštenju, prenosi Rojters.