Tom Kruz je isplativ: Neverovatna zarada "Nemoguće misije" za samo dva dana

Autor:

31.07.2018 22:23

Foto:

Foto:



Šesti film serijala 'Nemoguća misija', u kome Tom Kruz i dalje izvodi neke od najkomplikovanijih kaskaderskih scena, dobro je počeo. Za samo dva dana prikazivanja uspeo je da zaradi 61 milion dolara.

Od portira i čistača do milionera: Holivudska životna priča Toma Kruza

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 25. Јан 2018. у 5:03 PST

"Nemoguća misija" je redak blokbaster koji se prodaje upravo zahvaljujući zvezdi Tomu Kruzu, a ne brendu poput Marvela ili "Ratova zvezda", piše Biznis insajder (Business Insider).

Holivudski superstar u manjini: Tom Kruz u još jednoj nemogućoj misiji (foto)

Kruz i njegovi podvizi ovog vikenda su se isplatili za studio, te je za samo dva dana nastavak filma "Nemoguća misija - Raspad sistema" uspeo da zaradi 61,5 miliona dolara. To je čak četiri puta više od drugoplasiranog filma "Mamma Mia! Here We Go Again", koji je tokom vikenda zaradio 15 miliona.

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 4. Феб 2018. у 6:20 PST

Zlatna malina: Zbog ove uloge Tom Kruz je proglašen najgorim glumcem (video)

-Paramount je napravio majstorski posao stavljajući Kruza u centar njihove marketinške kampanje i publiciteta za šesti nastavak 'Nemoguća misija - Raspad sistema' - rekao je Pol Dergarabedijan, viši analitičar za Komskor, navodi b92.

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 14. Мај 2018. у 6:06 PDT

-To se dobro isplatilo za poslednji nastavak filma koji je postao jedan od najpopularnijih i najdugoročnijih akcionih franšiza svih vremena - dodao je on.