"To što sam video, ne bih nikome poželeo": Roditelji Nataše Bekvalac o nasilju koje je preživela njihova ćerka

Autor:

20.04.2018 09:38

Foto:

Foto:



Roditelji Nataše Bekvalac, Dragoljub i Mira javno su progovorili o nasilju koje je preživela njihova ćerka, i izneli sve detalje o toj kobnoj noći kada je Luka Lazukić pretukao pevačicu.

- O ovome što se desilo saznao sam u subotu u 10 sati, najmlađa ćerka mi je javila da je sa Natašom, da ju je suprug prebio i naneo joj vidljive povrede po telu. Ja sam uzeo ženu, seo u kola i došao u Beograd. Kada sam stigao, to što sam video ne bih poželeo nikome. Nataša je, mogu da kažem, veoma jaka i čvrsta osoba i rasla je u skladnoj porodici punoj ljubavi koju je dobijala od sestara i nas, i mnogo mi je teško palo kada sam video kako ona izgleda, kao i kada mi je ona opisala šta se desilo - rekao je Natašin otac u emisiji "Da, možda, ne" na RTS i dodao:

Luka Lazukić negira optužbe za nasilje: Ja sam Natašu obožavao, nisam je tukao

- Ona je u dogovoru sa mužem izašla da se vidi sa saradnicima oko posla, i javila se putem SMS da dolazi kući i da će je dovesti njen menadžer. Nataša je oko 23 časa došla u stan i videla da Luke nema, zatim je te noći oko 3 sata videla da Luka još nije došao kući. Čula je da je sa ženama u društvu, zvala ga je, nije joj se javljao. Kad je sledeći put ustala od bebe, videla ga je da leži pijan u dnevnoj sobi. Uzela je njegov telefon i videla dopisivanja sa tri različite ženske osobe i ljubavne poruke, nakon čega je želela da ga probudi i da to rasprave.

Dragoljub Bekvalac

- Ustao je mamuran, rekao joj da je k***a i napao je ko ju je tu veče doveo kući iako mu je rekla da je menadžer. Doživela je fizičko maltretiranje, udario ju je pesnicom u lice, čupao za kosu, dva - tri puta je pala i na pod. Šutirao ju je nogom u ranu od carskog reza. Pobegla je u sobu kod bebe, a on je nastavio da spava. Kada je ustao oko 9 ujutru, skuvao je kafu i došao u sobu kao da se ništa nije desilo. Pokušao je da poljubi i Natašu, ali ona je okrenula glavu. Njega je to iznerviralo i počeo je da se pakuje i da preti da će otići, što je i ranije radio. On je postao drugi čovek nakon njenog porođaja, stalno je ponavljao da je nakon rođenja deteta njegovo mesto u Natašinom životu postalo manje bitno - kazao je Bekvalac.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 31. Окт 2017. у 10:31 PDT

On je naveo da je sreća što između Novog Sada i Beograda ima toliko kilometara i kroz suze rekao da bi "za Natašu ubio".

-Pre deset godina sam rekao da bih ubio za Natašu, a večeras kažem poginuo bih za Natašu - rekao je on i nastavio priču o Luki Lazukiću.

Pevačica stavlja tačku na brak: Nataša traži starateljstvo nad Katjom

- On je jedan prevarant koji je putem zaljubljenih žena rešavao svoje ekonomske probleme. Pokušao je na ime svoje firme da prebaci Natašin i Kristinin stan, i salaš, ali je uspeo to samo da uradi sa kolima. To je jednostavno čovek koji se služi prevarama i obmanjuje žene. Čovek koji je naočit, ali sigurno da čovek koji je ženu od 55 kilograma šutirao ne može da bude normalan. Poštujem žene, a decu ću uvek štititi. Nataša mi je rekla da je on je posle prođaja postao drugi čovek, da je bio ljut što je beba zauzela njegovo mesto. To ne mogu da shvatim. Čoveku je mesto pored svoje žene, a ne u kafani do 4 ujutru - poručio je Natašin otac.

Natašina mama Mira rekla je na Happy televiziji da od prvog dana nije imala neki odnos sa Lukom i da je on prema njoj bio i nepristojan, iako je znao da će mu biti tašta.

Mira Bekvalac

-Videlo se da je u pitanju velika zaljubljenost. Pošto tada nije bila trudna, želela sam da razgovaram s njim o njihovoj budućnosti pa sam ga pitala 'Da li može da izdržava svoju ženu i jednog dana i svoje dete?' Odgovorio je 'Da, naravno, da li želite bankovni račun?' Objasnila sam mu da Nataša neće moći da radi ako bude bila trudna i da mora da bude toga svestan. Za mesec dana je inicirao prodaju njenog stana, kako bi kupio pentaus iznad. Čak je i mene vodio da mi ga pokaže. Moja ćerka je bila fizički, psihički i ekonomski maltretirana. Videla sam da tu nešto ne štima. To je bilo takvo izjavljivanje ljubavi da je bilo odvratno. Luka je jedan običan manipulator i beogradski luzer koji ide od devojke do devojke. Moja ćerka jeste zaljubljive prirode, to priznajem - rekla je Mira Bekvalac na Happy televiziji.

Nataša je izbacila Lukine stvari iz stana. U kutijama ispred ulaza, našli su se košarkaška lopta, sokovnik, toster, jastuk, ali i burma.

Podsetimo, Luka Lazukić je pretukao svoju suprugu u subotu ujutru. Nataša je potom otišla u Urgentni centar gde su joj ustanovljene lakše povrede po telu, modrice i posekotina na obrazu.