To nije bilo u scenariju: Stalone otkrio kako je preživeo snimanje filma "Rambo" (foto)

Autor:

01.06.2018 12:23

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Silvester Stalone podelio je na društvenim mrežama anegdotu sa snimanja legendarnog filma "Rambo" iz 1982, u kojem je bio glavna zvezda i koautor scenarija.

Silvester Stalone završio u bolnici

Kako se ispostavilo, njegov prepoznatljivi kostim uopšte nije bio uključen u scenario, već je završio u filmu samo zato što je glumcu na setu bilo hladno.

Silvester Stalone: Roki posetio Rokija (foto/video)

-Ovo ne zna mnogo ljudi, ali u severnoj Kanadi je bilo tek nešto iznad nule, i ja nisam bio spreman za to. Zadivljujuće je bilo što sam usred šume pronašao zarđala kolica koja su tamo bila više od 30 godina, a ispod njih se nalazio taj istrunuli komad platna. Uzeo sam nož, isekao rupu i pretvorio ga u pončo, što me je zaista spaslo velike hladnoće i ledene kiše - napisao je glumac, i napomenuo da to nije bilo u scenariju.

"First Blood", kod nas preveden samo kao "Rambo", imao je budžet od 15 miliona dolara. Ipak, uprkos tome, Stalone (koji je tada već imao Oskara za "Rokija") u divljini je sam sebi napravio pončo. Osim toga, taj pončo postao je svojevrsni zaštitni znak akcionog junaka koji se, doduše, većinu vremena pojavljuje golog torza.

Taj isti pončo kasnije je na aukciji prodat za 60 hiljada dolara, piše Index.

Staloneove lepe ćerke snimile editorijal za liniju luksuznih torbi (foto)

Inače, Stalone, koji je i u 72. godini u sjajnoj formi, još jednom će se naći u ulozi Džona Ramba, čiji se peti nastavak očekuje 2019. godine.