Tijana Bogićević imala prvu probu u Ukrajini: Napravili smo dobru priču (Video)

Autor:

02.05.2017 16:56

Foto:

Foto:



Predstavnica Makedonije na Pesmi Evrovizije Jana Burčeska, prema svetskim kladionicama, ima šansu od oko jedan odsto da pobedi na ovogodišnjem takmičenju, dok kao najvećeg favorita na vide Frančeska Gabanija iz Italije, prenela je agencija MIA.

Tijana Bogićević: Moj muž je pravoslavac, obožava ćevape i sarmu i, naravno, uči srpski

Kyiv I've arrived! #Eurovision2017 #serbiaeurovision2017 #InTooDeep

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 1. Мај 2017. у 6:32 PDT

Gabani, prema kladionicama, ima 59 odsto šansi za pobedu. Drugi na listi sa navećim šansama je bugarski predstavnik Kristijan Kostov s pesmom "Beautifull mess".

Na Eurosongu Srbiju će predstavljati Tijana Bogićević s pesmom ''In too deep'', a pre mesec dana kladioničari su su joj prognozirali visoko peto mesto.

Kako zvuči kad se supružnici udruže: Tijana Bogićević i Mark Robertson napravili r’n’b verziju pesme “In Too Deep” (video)

Pored Makedonije, kladionice najmanje šansi za pobedu daju San Marinu i Albaniji, koja ima koeficijent 250.

At the opening of Serbia Fashion Week. Dress by Ana Trosic Trajkovic for @moodboardstudio Photo by: @velediskont

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 29. Апр 2017. у 11:01 PDT

Tijana Bogićević u ukrajnsku prestonicu doputovala je juče, a danas je održal prvu probu u Kijevu. Sudeći po snimku sa njene probe, sa njom će se na sceni naći i jedan plesač. Ona je danas nastupila u belom kombinezonu, ali to nije kostim u kojem će se pojaviti na glavnom nastupu.

-Možete da očekujete dobru predstavu - rekla je Tijana, te otkrila po čemu će se njen nastup razlikovati od prethodnih nastupa srpskih predstavnika.

- Napravili smo dobru priču, na sceni ćemo biti samo plesač i ja. Prateći vokali su u bekstejdžu, što je neobično za Srbiju, obično su svi na bini. Tako da smo napravili nešto drugačije.

#rehearsal #InTooDeep

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 25. Апр 2017. у 2:27 PDT

Eurosong 2017 će biti održan u Kijevu. Prva polufinala veče je 9. maja, a druga 11. maja. Finale je zakazano za 13. maj.

Komentari. (0)

Loading