Tamara Grujić: Kako sam pronašla najbolji botoks za mozak

Autor:

18.03.2017 19:44

Foto:

Foto:



Tamara Grujić (39), voditeljka i autorka veoma gledane emisije “S Tamarom u akciji”, u kojoj se afirmiše društvena solidarnost i pomažu socijalno ugrožene porodice u mestima po Srbiji, svog supruga Vuka Đokovića upoznala je na poslu, brzo su se, kako kaže, prepoznali, sprijateljili i zaljubili.

Kristina Radenković otkriva: Uživam sa Tarom, ali sam želela da dobijem sina

Televizijski projekat na kome je Tamara bila zadužena za kasting, a Vuk radio kao menadžer za lokacije je bio sudbonosan za ovaj šarmantni par.

- Vuk je otišao iz te producentske kuće, ali smo shvatili da smo super drugari, kao i da odlično funkcionišemo zajedno, pa smo ubrzo počeli i da živimo zajedno. Venčali smo se posle godinu i po zabavljanja na proputovanju kroz Španiju, pošto nismo mogli da se dogovorimo koliko će ko zvanica pozvati na svadbu. Vuk je želeo dvadeset, a ja dvesta. Kako kompromisa nije bilo, odlučili smo da se obavežemo na večnu ljubav na Gibraltaru. Bilo je to nezaboravno iskustvo - rekla je za magazin "Gloria" šarmantna voditeljka kojoj danas prija da radi sa svojom jačom polovinom te mu je prepustila producentsku palicu u emisiji "S Tamarom u akciji".

Temperamentna plavuša priznaje da je svoju neobuzdanu radoznalost "platila" višegodišnjim lutanjem od fakulteta do fakulteta, što ne vidi kao svoj nedostatak jer je, tvrdi, škola najbolji botoks za mozak.

Slađana Tomašević o braku: Smatram da “papir” ipak znači nešto

Kaže da u vreme kad su se upoznali Vuk je završavao produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a Tamara je 2009. godinu i pauzu između dva posla iskoristila da završi studije.

Obožavala sam istoriju i istoriju umetnosti, ali moj tata je smatrao da od toga ’leba nema, pa sam ipak upisala pravni fakultet i na trećoj godini odlučila da se prebacim na menadžment, koji sam završila u roku. Naredne godine upoznala sam Vuka, koji je tada privodio kraju produkciju. Kad smo počeli da se zabavljamo, shvatila sam da je njegova profesija nešto čime bih volela da se bavim kad jednog dana budem imala autorsku emisiju. I upisala sam je, sad upravo polažem ispite za četvrtu godinu, a volela bih kad bih do kraja ove godine uspela da diplomiram. Sviđa mi se kad ljudi krenu na drugi ili treći fakultet. Onda studiraš ono što stvarno voliš i potpuno drugačije prilaziš svemu tome. Mislim da je to najbolji botoks za mozak. Uz čitanje, učenje i sport, jednostavno nemaš vremena da se baviš glupostima- rekla je Tamara za Gloriju.

Komentari. (0)

Loading