Svetozar Cvetković: Kada me pitaju čega se najviše bojim, kažem - dečje suze

Autor:

26.07.2017 16:12

Foto:

Foto:



Glumac Svetozar Cvetković vratio se glumi nakon višemesečne pauze koju je napravio zbog bolesti.

Svetozar Cvetković o nagradi iz Hjustona: Tražio sam da je slikaju, mislio sam da se šale sa mnom

Iako nerado govori o detaljima bolesti, kaže da čovek u jednom trenutku napravi pauzu koja ga na neki način sa druge strane postavi i onda drugačije gleda na stvari.

-Čini mi se da svako ima pravo na svoju privatnost, što se tiče bilo čega, pa čak i onoga što je vezano za zdravlje. A kako su u pitanju javne ličnosti, onda ste odmah 'prst u oko'. Ja prosto gledam na to kao na neke trenutke u životu kada ste u stanju da prelomite neke stvari, kada ste u stanju da se borite sa nekim stvarima, kada ste u stanju da se borite za svoju porodicu, za sve ono što vas okružuje, sve ono što u vama izaziva emocije, što vas na neki način vezuje i daje smisao životu koji ćete živeti ukoliko želite da ga živite i koji ste živeli s porodicom s kojom ste živeli - rekao je Cvetković u emisiji "150 minuta".

Popularni Cvele ima troje dece, Deu, Klaru i Luku. U braku je sa glumicom Jelenom Đokić.

-Meni je sve sa decom najlepše. Kada me pitaju čega se najviše bojim, kažem - dečje suze. Ne mogu da podnesem dečje suze. Ne mislim da postoji razlog zbog kojeg treba da kod deteta izazovete suze, to je zločin, pogotovo kod svoje dece.

Srpska postapokaliptična akcija: Laušević, Cvetković i Trifunović u domaćoj verziji “Pobesnelog Maksa”

Igra u debitantskom filmu Nemanje Ćeranjića "Voja sinovljeva" , za koga se govori da je novi "Pobesneli Maks". Glumačku postavu čine Sergej Trifunović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Nikola Kojo, Neojša Glogovac, Igor Benčina, Marta Bjelica.

- Meni su asocijacije i 'Pobesneli Maks', 'Blejd Raner', 'Alan Ford' i Kraljević Marko. Kad sve to skupimo na jedno mesto i zamislimo da se događa u jalovištima borskih rudinika i pogledamo podelu, onda sigurno zaslužuje pažnju - rekao je proslavljeni glumac.