Švarceneger snima nastavak kultne komedije, a evo koja zvezda će mu se pridružiti (foto)

Autor:

12.05.2017 10:12

Foto:

Foto:



Arnold Švarceneger najavio je da je počeo da radi na filmu "Triplets" (Trojke), nastavku komedije "Blizanci" (Twins) iz 1988. godine, kao i da bi snimanje moglo da počne ove godine.

Švarceneger, koji je svojim ulogama iz '80-ih godina vladao holivudskim akcionim blokbasterima, napravio je neočekivan preokret kada je prihvatio ulogu u komediji "Blizanci", reditelja Ajvana Rajtmana, gde je igrao brata blizanca Denija Devita.

Njihovi likovi u filmu rođeni su kao deo genetskog eksperimenta u kome je surogat majka rodila dve bebe, samo što su jednoj pripali superiorni geni (Švarceneger) dok je drugi bio nešto lošije sreće (Devito).

Na razvoju ideje o nastavku radi se više godina, a poslednje informacije iz 2015. glasile su da je rad na scenariju u toku.

U jednom intervjuu, Švarceneger je otkrio da će se njemu i Devitu, odnosno njihovoj filmskoj porodici, u nastavku pridružiti i zvezda mnogobrojnih komedija Edi Marfi, kao i da će snimanje početi do kraja 2017. godine.

Mediji spekulišu da bi, ukoliko se scenario bude odvijao u stilu prethodnog, Marfijev lik najverovatnije mogao da bude treća nepoznata beba iz eksperimenta za koju glavni likovi saznaju u današnje vreme.

-Upravo radimo na 'Trojkama'. To mi je, trenutno, glavni prioritet. To je nešto što pokušavam da uradim već 20 godina. Reditelj Ajvan Rajtman veruje u to. Deni Devito veruje u to, i uvek je verovao. I Edi Marfi veruje u to. To će biti sjajno, i svi jedva čekamo - rekao je Švarceneger.

Komentari. (0)

Loading