Susret tenisa i mode na humanitarnoj gala večeri

Autor:

21.09.2016 13:22

Foto:

Foto:



Humanitarna gala večera u organizaciji Fondacije Novaka Đokovića održana je juče u Milanu, u raskošnom dvorcu Sforcesko, s ciljem prikupljanja sredstava za bolje obrazovanje dece u Srbiji.

Ovom veličanstvenom događaju prisustvovale su brojne istaknute ličnosti iz sveta šou-biznisa, mode i sporta, među kojima su bili legendarna urednica Voga Ana Vintur, teniserka Serena Vilijams, kreator Đorđo Armani, fudbaleri Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, srpski košarkaški reprezentativci Miroslav Raduljica i Milan Mačvan, kao i mnogi drugi...

Savršeno elegantni, Novak i Jelena su blistali na gala večeri, a teniser je iskoristio priliku da izrazi svoje zadovoljstvo zbog velike podrške koju njegova fondacija ima.

- Veoma sam srećan što se u Milanu okupilo ovoliko ljudi koji pružaju podršku humanitarnom radu i žele da nam se priduže u našoj misiji. Fondacija se trudi da stvori bolje uslove za odrastanje mališana u Srbiji, želimo da ih ohrabrimo i da im damo krila da ostvare svoje snove. Uz pomoć sve većeg broja partnera, naša vizija je da u našoj zemlji svako mesto ima vrtić, da u svakom selu deca mogu da pohađaju predškolske programe, da ulažemo u edukaciju vaspitača, i da svi zajedno brinemo da mališani imaju svetlu budućnost - rekao je najbolji teniser sveta obraćajući se gostima, a prenosi Tanjug.

Ipak, zvezda večeri je svakako bila Jelena koja je za ovu priliku izabrala savršenu kratku lila-crnu haljinu koja je dodatno istakla njen mladalački izgled. Uz haljinu koja je sama po sebi dovoljno svetlucava, Jelena je nosila samo diskretan lančić s priveskom, bez suvišnih detalja.


Haljina koja naglašava tanak struk i neformalna frizura, naglasile su Jeleninu prirodnu lepotu. I ovog puta, kao i uvek, gospođa Đoković je nosila vrlo malo šminke.

Serena Vilijams je za ovu priliku obukla korset-haljinu od tamnog pliša, vrlo sličnog kroja kao ona koju je nosila Jelena.

Svečanoj atmosferi ove gala večeri doprineo je nastup grupe "Il Volo", a na opšte oduševljenje na bini su im se pridružili i organizatori svečanosti - Novak i Jelena.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading