Stigle rode: Irina Šajk i Bredli Kuper postali roditelji

Autor:

10.04.2017 09:17

Foto:

Foto:



Holivudska zvezda Bredli Kuper i zanosna manekenka Irina Šajk postali su roditelji, a popularni par je uspeo da radosnu vest krije od javnosti čitave dve nedelje, prenose svetski mediji.

Irina Šajk nije prva manekenka koja je trudnički stomačić prošetala pistom

Irina Šajk (30), kako navodi magazin "People" porodila se je još pre dve nedelje, a njoj i Bredliju Kuperu (41) to je prvo dete. Manekenka i glumac u vezi su od sredine 2015. godine, a prema navodima izvora, uskoro spremaju i svadbu.

#New Irina in Los Angeles - March 2, 2017 . @irinashayk #irinashayk #ИринаШейк #4irinashayk

Објава коју дели IrinaShayk (@4irinashayk) дана 4. Мар 2017. у 4:30 PST

Par bi trebalo pred oltar da stane u avgustu, jer Irina želi da ima dovoljno vremea kako bi se posle porođaja vratila u top formu. Pol njihovog deteta još nije poznat, ali su navodno ako bude dečak hteli da mu daju ime Čarls, a Čarli ako je devojčica.

Par koji se gotovo nikad zajedno ne pojavljuje na javnim događajima strogo čuva svoju privatnost. Spekulacije o manekenkinoj trudnoći pojavila su se posle revije brenda "Victoria's Secret" na kojoj je Ruskinja prošetala u donjem vešu, ali je krila svoj stomačić. Posle toga, viđena je sa vereničkim prstenom.

Queen and boyfriend on Valentine's Day. ??? Her baby bump ??. . #irinashayk #Gorgeous #Russia #Momtobe

Објава коју дели Irina Shaykhislamova? (@teamshaykh) дана 15. Феб 2017. у 6:23 PST

Samo je jedna: Mama Glorija bira devojke neodoljivog Bredlija Kupera

Pre veze sa Kuperom Irina bila u dugogodišnjoj vezi s Kristijanom Ronaldom, a glumac je bio veren sa manekenkom Suki Voterhaus.

Komentari. (0)

Loading