Stigle rode: Glumica Iva Stefanović rodila ćerku

Autor:

01.09.2018 10:37

Foto:

Foto:



Mlada glumica Iva Stefanović(27) i njen suprug, reditelj Marko Manojlović(37) juče su postali roditelji jedne devojčice.

Ponosna trudnica Iva Stefanović: Beba će dobiti retro ime

Mlađa sestra naše istaknute dramske umetnice Bojane Stefanović Tornjanski (38) na svet je donela malenu princezu kojoj su srećni roditelji dali ime Zora.

Uskoro stiže i prinova: Udala se glumica Iva Stefanović (foto)

Glumica koja je ostvarila zapažene uloge u drugom delu "Zone Zamfirove" i seriji "Nemanjići", ali koju i najmlađa publika prepoznaje po glasu iz popularnih crtaća za svog izabranika udala se u aprilu ove godine, kada je bila u petom mesecu trudnoće.

Za magazin "Gloria" otkrila je tada da li bi više volela da dobije kćerku ili sina...

Iva Stefanović u mjuziklu “Ljubav i moda”: Bebi Lončar bi se dopalo kako sam oživela Sonju Ilić

Volela bih da imam i dečaka i devojčicu. Međutim, otkad sam ostala trudna zaista samo razmišljam o tome da beba bude zdrava i da sve prođe u najboljem redu. To zvuči kao kliše ali mislim da svaka trudnica barem jednom izgovori: “Šta god da je samo nek je zdravo” - rekla je Iva za "Gloriju" i nagovestila koje će ime dati svojoj prvoj naslednici

Imamo neka potencijalna, ne bih još da otkrivam koja su, ali mogu da kažem da su uglavnom sve stara srpska. Što bi danas rekli retro imena.