Stara teniska garda i podmladak: Kad Novak od treninga napravi spektakl (video)

Autor:

21.01.2018 11:06

Foto:

Foto:



Pobedom nad Špancem Albertom Ramos-Vinjolasom najbolji srpski teniser plasirao se u osminu finala Australijan opena. Đoković je u subotnjem meču osetio bol u nozi, zbog čega je tražio tretman leđa i levog butnog mišića, ali je na trening u nedelju stigao veoma raspoložen.

Australijan open: Novak vodi u setovima, a evo kako mala Tara bodri tatu (foto)

A da u Noletovom taboru vlada odlična atmosfera vlada potvrđuje i široki osmeh koji naš teniski as ne skida s lica, kome je društvo na treningu u Melburnu danas pravio veoma važan gost - bivši trener Boris Beker.

Nemački as i Nole su ostali u odličnim odnosima, iako su prekinuli saradnju. O tome svedoči i Bekerova poseta dan pred Đokovićev duel u četvrtom kolu Australijan opena sa Čungom.

A, to je bio sve samo ne običan trening, jer se na jednom mestu "našlo" čak 26 grend slem titula koliko su zajedno osvojili Beker, Đoković i njegovi sadašnji trener Andre Agasi i Radek Štepanek.

Koliko je naš najbolji teniser dobro raspoložen govori i to da je jednom mališanu, iako se priprema za pohod na vrh, rešio da ostvari snove. Prišao je punoj tribini, izveo jednog dečaka, dao mu reket da razmeni po neki poen sa njim.... na obostrano zadovoljstvo.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 21. Јан 2018. у 12:33 PST

Neobični trening završio se tradicionalnim boćanjem.

Novak Đoković: Imam mnogo vere i znam šta mogu da uradim (video)

Naredni Novakov protivnik biće korejski teniser Hjeon Čung, u ponedeljak u 9 sati po našem vremenu.