Šta krije Bela kuća? Poslednje fotografije Melanije Tramp pre odlaska u "ilegalu" (foto)

Autor:

04.06.2018 19:26

Foto:

Foto:



Supruga američkog predsednika Donalda Trampa Melanija neće se pridružiti svom suprugu na samitu G7 u Kvebeku 7. i 8. juna. Neće putovati sa njim ni u Singapur na samit SAD i Severne Koreje 12. juna, izjavila je njena portparolka Stefani Grišam.

Prva objava Melanije Tramp nakon operacije: Da li se oglasila prva dama ili neko drugi iz Bele kuće?

Melanija Tramp se u javnosti nije pojavila od sredine maja, kada je zbog zdravstvenog stanja zadržana u bolnici pet dana.

Javnost zabrinuta: Šta se događa sa Melanijom Tramp, više od dve nedelje niko je nije video

U javnosti se već neko vreme spekuliše o razlozima njene "ilegale". Mišljenja su podeljena, neki misle da prva dama zapravo još uvek ima zdravstvene tegobe, drugi tvrde da uopšte nije u Beloj kući već da je napustila predsednika i sa sinom otišla u Njujork...

Osramotio se: Melanija izašla iz bolnice, a o Trampovoj dobrodošlici ceo svet priča (foto)

Pre nekih nedelju dana Melanija je na tviteru napisala da se oseća dobro i da nema razloga za širenje glasina. Međutim, njena izjava je podigla još više prašine, je su mnogi posumnjali da je nije ona napisala, već neko iz Bele kuće...

Poslednje fotografije prve dame SAD napravljene su 9. maja na aerodromu u Merilendu prilikom dočeka tri američka državljanina koja su oslobođeni, nakon zadržavanja u Južnoj Koreji.

U bolnici bez supruga: Operisana Melanija Tramp

Pet dana kasnije, 14. maja Melanija je primljena u Nacionalni vojni medicinski centar "Volter Rid" u blizini Vašingtona kako bi bila podvrgnuta operaciji bubrega.

Maja Gašić

Autor