Šta kažu zvezde: Ko je spreman da pokaže osećanja, kome je kreativnost jača strana?

Autor:

19.04.2019 09:33

Foto:

Foto:



Ovan (21. mart - 20. april)
Posao: Ukoliko imate želju da promenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite.

Ljubav: Spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se dopada i nadate se pozitivnom odgovoru, ali nemojte da se razočarate i ako ne bude tako.

Zdravlje: Odlično stanje.

Bik (21. april - 20. maj)
Posao: Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Rešićete to na pravi način samo ako budete iskreno i često razgovarali sa partnerom o svemu.

Zdravlje: Probava vam je osetljiva.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Posao: Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za upoznavanje i flert. Mada se možda još ne osećate tako, došlo je vreme da nastavite dalje.

Zdravlje: Izbegavajte cigarete.

Rak (21. jun - 22. jul)
Posao: Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini.

Ljubav: U trenutnoj situaciji najveća pretnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete prema svom partneru. Time činite da se on oseća kao da mu ne verujete.

Zdravlje: Povoljan je period za mršavljenje.

Ostatak astro prognoze za današnji dan pričitajte OVDE!